in , ,

Troonrede volkomen los van harde realiteit van 26 steekpartijen met 5 doden in halve maand

moord 1558175113
Alexas_Fotos / Pixabay

Troonredes op Prinsjesdag staan er zeker de afgelopen jaren niet bepaald om bekend de beleving van een groot deel van de Nederlanders weer te geven. Dat was vandaag niet anders.

Koning Willem Alexander begon er mee te zeggen hoe ‘bijzonder het is te leven in een land waarin mensen zich veilig kunnen voelen… Waarin vrijheid samengaat met verdraagzaamheid en verantwoordelijkheidsgevoel.’

Pardon? Heeft u wel eens om u heen gekeken waar het met dit land naartoe gaat? Alleen al deze maand werden 26 steekpartijen genoteerd, met 5 doden en 29 gewonden. Een beetje doorzoeken op social media toont aan dat in bijna alle gevallen allochtonen van vooral islamitische komaf voor dit geweld verantwoordelijk zijn.

Nederland veilig? Op GeenStijl werd een lijstje geplaatst met alle steekpartijen tot nu toe in september: 26 in totaal. Vandaag viel daarbij in Den Haag het 5e dodelijke slachtoffer, een 71 jarige man die een groepje jongeren aansprak toen ze een fiets probeerden te stelen.

In het lijstje overheersen de inmiddels beruchte migrantensteden Den Haag, Rotterdam en Amsterdam, maar staat bijvoorbeeld ook Breda, waar in 10 maanden tijd 14 steekpartijen plaatsvonden (2).

Deze week werden daar een paar tieners in een parkje zomaar het ziekenhuis in gestoken door twee ‘mannen’, waarvan de afkomst natuurlijk niet mag worden gegeven, ook al voeren allochtonen, en dan vooral van Marokkaanse en Turkse komaf, al jarenlang de misdaadstatistieken aan. (1)

De politie lijkt nauwelijks te willen en/of mogen optreden (behalve als het om autochtonen gaat, zo is de indruk van velen), en ontmoedigt overal het doen van aangifte door burgers weg te sturen met letterlijke excuses zoals ‘het heeft toch geen zin’.

Waar het geweld van jeugdbendes dan toch de spuigaten uitloopt, zoals in het grensgebied van Beverwijk en Heemskerk, en buurtbewoners in enkele maanden tijd al 35 aangiften indienden, werden enkele daders op aandringen van de politie op vakantie gestuurd naar huis thuisland Egypte – vermoedelijk om ‘even weg te zijn’ van al het gezeik van die vervelende …

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
verwarming 1568726815

Klagen over problemen met warmtepomp is zinloos, je blijft achter in de kou

data 1568750434

Oeff! Bijna gehele bevolking Ecuador slachtoffer van datalek