in ,

Trump won een gemanipuleerde verkiezing

eb30b50929f4053ecd0b470de7444e90fe76e7d41fb619429cf4c4 640 trump

Een boeiend betoog dat ogenschijnlijk precies aangeeft wat er staat te gebeuren in het landschap van de VS. Het Engelstalige bericht van Wayne Root omgezet in het NL. Je leest dit uiteraard (nog!) niet in de reguliere ‘kwaliteitsmedia'.

Trump won een gemanipuleerde verkiezing

De daad was gedaan, de verkiezingen waren gemanipuleerd – en won hoe dan ook.

De hel breekt los in Washington DC. De komende weken zullen de meest schokkende zijn in de van Amerika. De openbaringen die op het punt staan ​​openbaar te worden zullen de VS [LLE: en Nederlandse politiek en media] in haar kern doen schudden.

Politici en kijkers thuis die alleen naar reguliere media kijken, hebben waarschijnlijk geen flauw idee wat hen te wachten staat. Vertrouw me, dat licht aan het eind van de tunnel is een trein die op weg is naar de Democratische Partij.

We weten allemaal – dankzij de voormalige voorzitter van de DNC [het bestuursorgaan van de Demcratische Partij] Donna Brazile – dat Hillary de presidentiële voorverkiezing van de Democraten manipuleerde tegen Bernie Sanders. Dat was een voorbode van wat zou komen. Schokkert het iemand dat iemand die onbeschaamd genoeg is om een ​​presidentiële voorverkiezing te manipuleren ook zou proberen de algemene verkiezingen te manipuleren?

Donald J. Trump is de eerste persoon in de wereldgeschiedenis die een verkiezing wint die vooraf tegen hem werd gemanipuleerd. Hillary – met de steun van en de leiding van de FBI en DOJ (Department of Justice, ) – regelde de algemene verkiezingen zo in zodat Trump niet kon winnen. En Trump – deze meedogenloze stier in de porseleinkast – won hoe dan ook!

Geen wonder dat Hillary zoveel vertrouwen had in de dagen voorafgaand aan de verkiezingsdag. Geen wonder dat ze zo geschokt en radeloos tijdens de verkiezingsnacht was. Houd in gedachten het punt van het bevestigen van de verkiezing. Het ging niet alleen om het winnen van Hillary. Het ging over het afdekken van haar misdaden. Verliezen betekende dat Hillary én haar handlangers in de terecht zouden komen.

Het komt allemaal neer op deze kliek van criminelen als een hoop keien. Hillary, Obama, Debbie Wasserman Schultz, John Podesta, Ben Rhodes, Susan Rice, Huma Aberdin en de FBI en DOJ-leiding – ze kijken allemaal naar mogelijke gevangenisstraffen, terwijl dit massale, schaamteloze schandaal en de samenzwering zich ontrafelt.

De rol van Fusion GPS

Ten eerste is er de recente getuigenis van de mede-oprichter van Fusion GPS. Hij gaf toe dat de FBI heel waarschijnlijk de reiskosten van de auteur van het Trump-dossier heeft betaald – een frauduleus fictie-werk, gebruikt door dezelfde FBI om FISA-bevelschrift tegen Trump en zijn team te krijgen. Wanneer het FBI-leiderschap het werk zou uitvoeren voor Hillary, haar campagne en de DNC, die samen miljoenen betaalden voor het nepdossier, gebaseerd op leugens van Russische functionarissen, dan is het niet alleen maar fraude, en misbruik van FISA, het kan heel goed Verraad worden genoemd.

Denk aan hun doelen. Eerst het dossier zelf gebruiken om Trump tijdens de campagne in te kaderen en te belasteren. Ten tweede, gebruik het dossier om bevelschriften te krijgen en Trump af te luisteren tijdens en na zijn campagne. Ten derde, om de verkregen surveillance-informatie te gebruiken om de Hillary-campagne te voeden met informatie die ze nodig had om de overwinning te garanderen. Ten vierde, als Trump nog steeds won, gebruik dan wat ze hebben gehoord om zijn team in te ‘framen' en Trump te beschuldigen. Dit is Watergate op STEROIDEN.

De Memo

Ten tweede is er een memo van vier pagina's die zojuist aan het hele Huis van Afgevaardigden is aangeboden. Congresleden die de memo hebben gezien noemen het “schokkend”, “explosief”, “verontrustend”, “verbluffend”. Ze zeggen dat het samenzwering en samenspanning tussen de regering Obama, de FBI, de DOJ en de Clinton-campagne toont, om Trump te stoppen het Witte Huis te bereiken.

Rep. Scott Perry zei: “gebeurt dit in Amerika, of is dit de KGB? Dat is hoe verontrustend het is. ”

North Carolina Rep. Mark Meadows zei: “Een deel van mij wil dat ik het niet heb gelezen, omdat ik niet wil geloven dat dit soort dingen in dit land kunnen gebeuren …”

Rep. Matt Gatetz zei: “Niet alleen zal de release van deze memo resulteren in DOJ-ontslagen, maar mensen zullen ook naar de gevangenis gaan.”

Voormalig Secret Service Agent Dan Bongino zei: “Breng het naar de bank, de FBI / FISA-documenten zijn verwoestend voor de Democraten … de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, zal voor iedereen te zien zijn.”

Rep Steve King zei: “Ik heb de memo gelezen. De misselijkmakende realiteit begint in te dalen… het is erger dan Watergate.”

Een politieke aardbeving

Dit is een politieke aardbeving. Voordat dit voorbij is, zal de Democratische Partij in paniek raken. De erfenissen van Hillary en Obama zullen in as zijn. De FBI zal misschien nooit herstellen. En durf ik het te zeggen, Hillary zelf zou in de gevangenis terecht kunnen komen – samen met veel van haar beste vrienden en vertrouwelingen.

Maar het meest verbazingwekkende van alles is, op één of andere manier …

Trump won een gemanipuleerde verkiezing.

[En voor Nederland: de gehele reguliere media en de nagenoeg gehele politiek blijkt medeplichtig in de manipulatie van het Obama-Clinton kartel, ze deden mee met dit alles zonder enig kritiek, zonder enige wroeging.]

Lees ook eens verder bij de bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Oeps, de peperdure F-35 (JSF) wordt twee keer zo duur

nareizigers

Asielcijfers: ’nareizigers’ naar Nederland het hoogste ooit