in ,

Veranderen DNA-vaccins het DNA?

dna 1550924828
kalhh / Pixabay

Laten we eens kijken naar Reuters: ze zeggen dat DNA- je genetische niet veranderen – waar of niet?

Door Jon Rappoport – 23 juni 2020

Zoals mijn lezers weten, heb ik verslag gedaan van de nieuwe soorten die gebruikt zouden kunnen worden in een komend - – en ik waarschuw voor de gevolgen.

Een van de technologieën is: DNA-vaccins. En ze zouden de genetische samenstelling van de ontvangers permanent veranderen.

Maar Reuters heeft het nodig geacht om te beweren: “Een toekomstig COVID-19 [DNA] vaccin zal de mens niet genetisch veranderen”. Dit komt van hun “fact-check team” – 18 mei 2020: “Valse claim: Een COVID-19 vaccin zou de mensen genetisch veranderen.”

Om tot deze conclusie te komen, haalt Reuters twee mensen aan: “Mark Lynas, een gastheer van de Cornell University's Alliance for Science groep, en Dr. Paul McCray, hoogleraar kindergeneeskunde, microbiologie en interne geneeskunde aan de Universiteit van Iowa.

Vervolgens heb ik de New York Times geciteerd van 10 maart 2015: “Bescherming zonder een vaccin.” Hier zijn citaten uit het artikel van de Times:

“Door synthetische genen in de spieren van de [proef] apen te brengen, zijn de wetenschappers in wezen de dieren aan het herontwerpen om weerstand te bieden tegen ziekten.”

“De hemel is de grens,” zei Michael Farzan, immunoloog bij Scripps, en hoofdauteur van de nieuwe studie.”

“De eerste menselijke proef op basis van deze strategie – immunoprofylaxe door genoverdracht, of I.G.T. genoemd – is nu aan de gang, en er staan verschillende nieuwe gepland.” Dat was dus vijf jaar geleden.

“I.G.T. is totaal anders dan de traditionele . Het is in plaats daarvan een vorm van gentherapie. Wetenschappers isoleren de genen die krachtige antilichamen produceren tegen bepaalde ziekten en synthetiseren dan kunstmatige versies. De genen worden geplaatst in virussen en geïnjecteerd in menselijk weefsel, meestal het spierweefsel.”

“De virussen dringen de menselijke cellen binnen met hun DNA-lading, en het synthetische gen wordt opgenomen in het eigen DNA van de ontvanger. Als alles goed gaat, instrueren de nieuwe genen de cellen om te beginnen met het maken van krachtige antilichamen.”

Het Times-artikel haalt Dr. David Baltimore aan met zijn mening:

“Toch zegt dokter Baltimore dat hij zich voorstelt dat sommige mensen een inentingsstrategie hebben die betekent dat het hun eigen DNA verandert, ook als het een potentieel fatale voorkomt.”

Dus het is nu een strijd van experts. De twee mannen die Reuters aanhaalde, tegenover de Times' met David Baltimore.

Ik steun het wetenschappelijke werk van geen van deze twee mannen met veel lof. Ik ben alleen geïnteresseerd welke man zou weten of een DNA-vaccin de genetische samenstelling van het DNA van elke ontvanger permanent zou veranderen.

David Baltimore is een Nobelprijswinnaar (1975, in Fysiologie/Medicine), en de vroegere voorzitter van de American Association for the Advancement of Science (1997-2006). Hij is een van de beroemdste wetenschappers ter wereld.

Ik durf te wedden dat Reuters zijn onbekende experts graag zou ruilen voor Baltimore, als hij zich zou scharen achter hun claim. Misschien benaderen ze hem nu, en misschien verandert hij wel van gedachten. Maar de NY Times had hem op de lijst staan, in 2015, toen hij toegaf dat DNA-vaccins de genetische make-up veranderen.

Wereldberoemde mainstream experts geven dit soort dingen niet zomaar toe, tenzij ze het voor de hand liggende verklaren.

Het oordeel van het Reuters fact-check team? Deze feitencontroleurs hebben het verkeerde vakje aangevinkt.

Laatste punt voor dit moment: Onderzoekers zeggen graag dat hun genetische technologie veilig is. Dit is een brute leugen. Beweren, bijvoorbeeld, dat een DNA COVID-vaccin de genetische make-up van mensen op volledig voorspelbare en onschadelijke wijze zou veranderen, is hetzelfde als zeggen dat een auto zonder remmen, die honderdzestig km per uur rijdt op een snelweg tijdens de spits, geen enkele schade zou aanrichten.

Lees verder bij de bron: Veranderen DNA-vaccins het DNA?

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
immunity passport bioedge dot org 1024x656 1

Massacontrole COVI-PASS immuniteitspaspoorten worden naar verwachting in 15 landen uitgerold

54e0dd424255a814ea898675c6203f78083edbe254557541772c7a 640 vaccin

Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt