VVD en MinPres vinden EU dictatuur belangrijker dan eigen NL democratie

Nee = Ja. De hele dikke middelvinger van de VVD (en de PvdA) wordt weer opgestoken naar de burger.

Het is rond. Het juridisch onhoudbare en inhoudelijk onzinnige Memootje van Mark is aangenomen in de EU, door de EU, maar zonder rekenschap aan de Nederlandse kiezer, die in april (alweer 8 maanden en 9 dagen geleden) met 61,1% NEE is NEE stemde tegen het associatieverdrag. Zojuist was de persco in de Führerbunkers van Brussel. Samenvatting daarvan: Alle lidstaten tekenen een eenzijdige verklaring die niet door Oekraïne wordt getekend, die juridisch geen enkel fundament heeft en waarmee er geen letter aan het associatieverdrag verandert.

De totale waanzin prevaleert boven de democratie

De totale waanzin van de EU prevaleert weer boven de Nederlandse democratie en inspraak. Het kabinet van PvdA en VVD, en de MinPres negeren weer het feit dat we in een democratie zouden moeten wonen, en regeren als de liegende dictatoren dat het zijn.

De grootste leugenaarspartij van de Nederlandse politiek heeft de opdracht van de EU weer doorgedrukt dwars door de wens van de eigen bevolking heen. Het samenwerkingsverband met het corruptste land uit Europa wordt daarmee feit. Staatsgreep: Voltooid.

En dat is het tweede Nederlandse referendum dat volledig genegeerd wordt. Nee is Ja geworden: dat maakt van de EU voor de volle 100% een dictatuur, dat maakt van de VVD de partij van volksverraad. Nooit Weer VVD!

Op naar de Eerste Kamer

De strijd is nog niet gestreden. Voor de bevolking en het voortbestaan van de democratie (recht van spreken over eigen land) kunnen wij slechts hopen dat dit snode plannetje van Rutte alsnog sneuvelt in de Eerste Kamer.

Dan kunnen we in de Eerste Kamer meteen zien wat CDA precies denkt als het puntje bij het paaltje komt. Die zullen na PvdA en VVD nu hun ziel moeten offeren aan het altaar van de EU. CDA mag uiteraard geen Nee zeggen, ook voor hen zal de Nee=Ja regel moeten gaan gelden. D66 negeert de democratie uiteraard sowieso al, die is namelijk volledig kritiekloos fan van de EU.

De intrekkingswet die de referendumwetgeving moet laten verdwijnen ligt ongetwijfeld reeds paraat, terwijl de intrekkingswet voor het Oekraïne verdrag nergens te vinden zal zijn. Inspraak door bevolking is immers “totaal, totaal, totaal” onwenselijk, aldus de grootste nu regerende partij.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef jouw mening