in , , ,

VVD en MinPres vinden EU dictatuur belangrijker dan eigen NL democratie

Nee = Ja. De hele dikke middelvinger van de VVD (en de PvdA) wordt weer opgestoken naar de .

Het is rond. Het juridisch onhoudbare en inhoudelijk onzinnige Memootje van Mark is aangenomen in de EU, door de EU, maar zonder rekenschap aan de Nederlandse kiezer, die in april (alweer 8 maanden en 9 dagen geleden) met 61,1% NEE is NEE stemde tegen het associatieverdrag. Zojuist was de persco in de Führerbunkers van Brussel. Samenvatting daarvan: Alle lidstaten tekenen een eenzijdige verklaring die niet door Oekraïne wordt getekend, die juridisch geen enkel fundament heeft en waarmee er geen letter aan het associatieverdrag verandert.

De totale waanzin prevaleert boven de democratie

De totale waanzin van de EU prevaleert weer boven de Nederlandse democratie en inspraak. Het kabinet van PvdA en VVD, en de MinPres negeren weer het feit dat we in een democratie zouden moeten wonen, en regeren als de liegende dictatoren dat het zijn.

De grootste leugenaarspartij van de Nederlandse politiek heeft de opdracht van de EU weer doorgedrukt dwars door de wens van de eigen bevolking heen. Het samenwerkingsverband met het corruptste land uit wordt daarmee feit. Staatsgreep: Voltooid.

En dat is het tweede Nederlandse referendum dat volledig genegeerd wordt. Nee is Ja geworden: dat maakt van de EU voor de volle 100% een dictatuur, dat maakt van de VVD de partij van volksverraad. Nooit Weer VVD!

Op naar de Eerste Kamer

De strijd is nog niet gestreden. Voor de bevolking en het voortbestaan van de democratie (recht van spreken over eigen land) kunnen wij slechts hopen dat dit snode plannetje van Rutte alsnog sneuvelt in de Eerste Kamer.

Dan kunnen we in de Eerste Kamer meteen zien wat CDA precies denkt als het puntje bij het paaltje komt. Die zullen na PvdA en VVD nu hun ziel moeten offeren aan het altaar van de EU. mag uiteraard geen Nee zeggen, ook voor hen zal de Nee=Ja regel moeten gaan gelden. D66 negeert de democratie uiteraard sowieso al, die is namelijk volledig kritiekloos fan van de EU.

De intrekkingswet die de referendumwetgeving moet laten verdwijnen ligt ongetwijfeld reeds paraat, terwijl de intrekkingswet voor het Oekraïne verdrag nergens te vinden zal zijn. Inspraak door bevolking is immers “totaal, totaal, totaal” onwenselijk, aldus de grootste nu regerende partij.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jim Boelen
3 jaren geleden

Hoe kan het dat de NL overheid gewoon haar gang kan blijven gaan?
En hoe kan het dat de NL regering zo duidelijk loopt aan de leidband van banken en multinationals?
Waarom is de NL overheid niet onafhankelijk en waarom behartigt zij de belangen van de burger niet en veracht zij de burger die nergens goed voor is anders dan belasting betalen? UItgeknepen als een citroen.
Kijk even naar wat Rutte heeft te vertellen? Helemaal niets !!!
Hoe kan het dat de EU een niet democratisch orgaan is dat volledig aan de leidband van de banken loopt?
Hoe kan de EU wel een Euro invoeren maar zijn de meest fundamentele eisen die men aan dit bestuursorgaan van wereld proporties mag stellen niet zijn uitgewerkt. Dit is niet toevallig, maar opzet. En een staatsgreep van wereldproporties.

Het is duidelijk dat een dergelijke situatie alleen kan zijn ontstaan vanwege activiteiten van (geheime) organisaties achter de schermen. Dat is niet nieuw. Banken zijn door de eeuwen heen partijen geweest die niets op hebben met moraal en ethiek. Zo zijn banken ook ontstaan en zo zijn ze groot geworden. Geld werkt extreem verslavend.
Daar waar een bank een dienende taak zou behoren te hebben is het duidelijk dat de overheid ondergeschikt is geraakt aan de banken.

Maar waarom komen de burgers niet in actie?
Dat kan alleen omdat burgers niets vinden over politiek in Nederlandse kranten. Door crises te creeren en geld schaarste (opgezet door banken) werd de burger opgeroepen om vooral nog wat harder te werken tegen lagere beloning. Daar waar in het verleden alleen de man een betaalde baan had en de vrouw thuis was bij de kinderen moeten man en vrouw beiden moeten werken om genoeg inkomen te verwerven. Een situatie die niet verbetert als ook nog eens zogenaamde vluchtelingen worden opgenomen tegen de zin van de bevolking. Maar wel mag die burger het sociaal luxe vangnet betalen voor vluchtelingen die volledig niet inpasbaar zijn in het arbeidsproces met een giga cultuurverschil. Je wenst je vijand zo’n regering niet toe!

Burgers die te moe zijn na hun lange werkdag om ook nog eens na te gaan wat hun regering uitvoert. Zij denken hun regering te kunnen vertrouwen, terwijl ze in werkelijkheid worden bedonderd op alle terrein.
En dan nog kunnen mensen nog maar net hun vaste lasten betalen en kunnen zij nauwelijks sparen.

Het is de hoogste tijd dat burgers wakker worden en zich organiseren.
Doen wat de banken en multinationals al decennia doen.
De overheid ZAL luisteren naar haar burgers op straffe van revolutie!!!!

Bas
3 jaren geleden

Na Hennis [VVD] is er nog 1 VVD over -… Deze Zionistische Loopjongen

snap je !
3 jaren geleden

Dit orgaan veroorzaakt kanker – maar heeft ook de medicijnen tegen kanker. Dit heet ook MARKT werking

Welkom in gevangenis Nederland: Politie gaat automatische gezichtsherkenning invoeren

Strijd om voorzitterschap Europees Parlement, VVD en D66 willen Guy Verhofstadt