in , , ,

VVD en MinPres vinden EU dictatuur belangrijker dan eigen NL democratie

rutte leugenaar 586x350 e1441620798491

Nee = Ja. De hele dikke middelvinger van de VVD (en de PvdA) wordt weer opgestoken naar de .

Het is rond. Het juridisch onhoudbare en inhoudelijk onzinnige Memootje van Mark is aangenomen in de EU, door de EU, maar zonder rekenschap aan de Nederlandse kiezer, die in april (alweer 8 maanden en 9 dagen geleden) met 61,1% NEE is NEE stemde tegen het associatieverdrag. Zojuist was de persco in de Führerbunkers van Brussel. Samenvatting daarvan: Alle lidstaten tekenen een eenzijdige verklaring die niet door Oekraïne wordt getekend, die juridisch geen enkel fundament heeft en waarmee er geen letter aan het associatieverdrag verandert.

De totale waanzin prevaleert boven de democratie

De totale waanzin van de EU prevaleert weer boven de Nederlandse democratie en inspraak. Het kabinet van en VVD, en de MinPres negeren weer het feit dat we in een democratie zouden moeten wonen, en regeren als de liegende dictatoren dat het zijn.

De grootste leugenaarspartij van de Nederlandse heeft de opdracht van de EU weer doorgedrukt dwars door de wens van de eigen bevolking heen. Het samenwerkingsverband met het corruptste land uit Europa wordt daarmee feit. Staatsgreep: Voltooid.

En dat is het tweede Nederlandse referendum dat volledig genegeerd wordt. Nee is Ja geworden: dat maakt van de EU voor de volle 100% een dictatuur, dat maakt van de VVD de partij van volksverraad. Nooit Weer VVD!

Op naar de Eerste Kamer

De strijd is nog niet gestreden. Voor de bevolking en het voortbestaan van de democratie (recht van spreken over eigen land) kunnen wij slechts hopen dat dit snode plannetje van alsnog sneuvelt in de Eerste Kamer.

Dan kunnen we in de Eerste Kamer meteen zien wat CDA precies denkt als het puntje bij het paaltje komt. Die zullen na PvdA en VVD nu hun ziel moeten offeren aan het altaar van de EU. CDA mag uiteraard geen Nee zeggen, ook voor hen zal de Nee=Ja regel moeten gaan gelden. D66 negeert de democratie uiteraard sowieso al, die is namelijk volledig kritiekloos fan van de EU.

De intrekkingswet die de referendumwetgeving moet laten verdwijnen ligt ongetwijfeld reeds paraat, terwijl de intrekkingswet voor het Oekraïne verdrag nergens te vinden zal zijn. Inspraak door bevolking is immers “totaal, totaal, totaal” onwenselijk, aldus de grootste nu regerende partij.

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2843646367 96588f3767 sheeple1

Welkom in gevangenis Nederland: Politie gaat automatische gezichtsherkenning invoeren

26114637850 0eb4980f4d van baalen

Strijd om voorzitterschap Europees Parlement, VVD en D66 willen Guy Verhofstadt