in , , ,

“We censureerde bewijs dat Epstein ‘meest productieve pedofiel van onze tijd’ was”

Screen Shot 2019 11 01 at 8.28.01 PM

ABC-gastvrouw Amy Robach heeft in videobeelden toegegeven dat haar netwerk weigerde een onderzoeksrapport over drie jaar geleden uit te voeren en zei: ” Ik heb dit verhaal al drie jaar geprobeerd ui te zenden … (ABC) heeft het geweigerd. 

“ Het was ongelooflijk wat we hadden. Veel over en Epstein We hadden alles. Ik heb drie jaar geprobeerd om het tevergeefs te brengen en nu komt het allemaal uit en het is net als deze nieuwe onthullingen en ik had het allemaal te gek. ”

Amy Robach werd betrapt op een open microfoon en legde uit hoe het ABC-netwerk een onderzoeksrapport over Jeffrey Epstein had verborgen, het beschreven als ” dom ” en zei: ” Wie is Jeffrey Epstein? Niemand weet wie dat is. 

Volgens Robach betrof het onderzoek rechtstreeks Bill Clinton en Prins Andrew. Ze houdt ook vol dat de Britse koninklijke familie ABC rechtstreeks bedreigde en hen onder druk zette om het verhaal te laten vallen.

In  de video zegt Robach: “ Ik had dit interview met Virginia Roberts. We zouden het niet uitzenden. Allereerst werd mij verteld: ‘Wie is Jeffrey Epstein? Niemand weet wie dat is. Dit is een stom verhaal. Toen ontdekte het paleis dat we haar hele beschuldigingen over Prins Andrew hadden en bedreigde ons ons op een miljoen verschillende manieren. We waren zo bang dat we Kate en Will niet konden interviewen dat wij, Ze hebben daarna het interview vernietigd . ”

Robach zei dat Roberts ‘ me alles heeft verteld. Ze had foto's. Ze had alles. 

Robach zegt verder dat ze gelooft dat Epstein in de is vermoord en zei: ” Dus denk ik dat hij is vermoord? 100% Ja, dat doe ik … Hij chanteerde zijn hele leven mensen … Ja, er waren veel mannen in die vliegtuigen. Veel mannen die dat eiland hebben bezocht, veel krachtige mannen die dat appartement zijn binnengekomen. ‘

In een verklaring dinsdag zei Robach dat ze betrapt was “ in een privé-moment van frustratie. 

” Ik was van streek dat een belangrijk interview dat ik met Virginia Roberts had gevoerd niet werd uitgezonden, omdat we niet voldoende bevestigend bewijs konden verkrijgen om te voldoen aan de redactionele normen van ABC over haar beschuldigingen,” zei ze.

“ Mijn opmerkingen over Prins Andrew en haar bewering dat ze Bill Clinton op het privé-eiland van Epstein had gezien, hadden betrekking op wat Virginia Roberts in dat interview in 2015 zei. Ik verwees naar haar aantijgingen – niet wat ABC News door onze rapportage had geverifieerd.

ABC News heeft zijn beslissing verdedigd om geen verhaal te vertellen over veroordeelde zedendelinquent Jeffrey Epstein nadat de videobeelden van mede-gastheer Amy Robach dinsdagochtend werden vrijgegeven door Project Veritas.

Lees verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
boeing 787 1573048335

Klokkenluider Boeing claimt: defecte zuurstofsystemen geïnstalleerd op de 787-vloot en Boeing wist dit

VVD Rutte keihard liegen e1459327525143 720x340 e1538502777704

Rutte over burgerdoden: ’Er staat mij niets van bij’