in , , , , , , , ,

Welke acties kunnen wij ondernemen tegen straling en 5G?

protest 1560451554
Farmgirlmiriam / Pixabay

In 2015 en in 2017 werd er door een groep wetenschappers een brandbrief ingediend bij de Eurocommissie met waarschuwingen voor de gevaren voor onze volksgezondheid van elektromagnetische straling in het algemeen en de invoering van het 5G-netwerk in het bijzonder.

Een goede posting daarover staat op het blog van Judith Jobse.

Met de brieven is nog altijd niks gedaan en er is zelfs al op meerdere plekken in Nederland geëxperimenteerd met 5G, met alle gevolgen van dien. Dit wordt niet besproken in de media of in politieke debatten, maar sinds kort is er wel één partij die een kritisch standpunt heeft ingenomen ten aanzien van dit onderwerp.

Eén partij is wel erg weinig natuurlijk. Meer politici (gemeentelijk en landelijk)zullen wakker geschud moeten worden. Maar ook huisartsen, specialisten, biologen, ecologen, natuurorganisaties, bijenverenigingen, kinderopvangcentra, scholen, de locale kranten enzovoort.

Argumenten nodig? Klik hier voor en paar verhelderende video’s op een rij.

Schade aan de natuur

Hieronder twee video’s. De eerste over onderzoek dat in Wageningen gedaan is naar de schadelijkheid van straling bij planten. De tweede is een kort filmpje van een wetenschappelijk symposium over straling en bomen, gehouden in 2011.

 

Stralingsleed bij dieren

De spreeuwen in Den Haag hadden letterlijk een broertje dood aan 5G. Maar ook bijenmussen en andere dieren hebben veel van straling te lijden.

In actie komenFlyer 5G

Als je je afvraagt wat je hiertegen kunt doen, bekijk dan de volgende webpagina’s:

  1. Informeer je gemeente met een brief of bel desbetreffende persoon op: https://www.verminder-electrosmog.nl/voorkom-5g-informeer-je-gemeente-zelf/
  2. Stuur een WOB naar je gemeente: https://www.verminder-electrosmog.nl/stuur-ook-een-wob-naar-jouw-gemeente/
  3. Onderteken deze petitie en deel op sociale media: https://www.verminder-electrosmog.nl/petitie/ondertekenen/
  4. Bestel gratis folders en deel ze uit: http://www.beperkdestraling.org/brochure-over-wifi-en-dect-bestel-gratis-exemplaren
  5. Bekijk deze nieuwsbrief en meld je eventueel aan: http://sh1.sendinblue.com/nhe2oo054c.html

Hoopvol

In de gemeente Gateshead in Groot-Brittanië is nog niet zo lang geleden een rechtszaak tegen 5G gewonnen door de Engelse bevolking. Er is dus nog hoop beste lezers. Lees hier meer daarover.

Deel je informatie met anderen en zegt het voort!

 

Bijgedragen, geschreven en ingestuurd door Marije Freeve

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
belasting 1560504015

Nu doorpakken! Hoge Raad vindt belasting op spaargeld en beleggingen ook oneerlijk

61167535 2075551306079513 2281212432628056064 n

Zet 15-09-19 in je agenda: 5G The Trojan Horse