in , , , ,

Wettelijke goedkeuring voor kankergeneesmiddelen op basis van ‘partijdig’ en ‘opgeblazen’ bewijs

PDPics / Pixabay

Een analyse van 32 kankergeneesmiddelen goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelen bureau tussen 2014 en 2016 heeft aangetoond dat slechts 9 van hen werden ondersteund door ten minste één gerandomiseerde, gecontroleerde klinische proef die werd beoordeeld met een laag risico op vooringenomenheid.

Ongeveer de helft van de onderzoeken die werden uitgevoerd om de medicijnen te testen, werd beschouwd als een hoog risico om de veronderstelde voordelen van de behandelingen te overdrijven.

Gepubliceerd in het British Medical Journal (BMJ), onthulde de analyse ook dat de meerderheid van de onderzoeken de algehele overleving van de niet eens evalueerde als een primaire uitkomst van de studies.

Met andere woorden, de meeste van de 32 kankermedicijnen werden goedgekeurd zonder als belangrijkste resultaat vast te stellen of ze de levensduur van patiënten verlengen.

Gerandomiseerde gecontroleerde klinische onderzoeken worden over het algemeen beschouwd als de ‘gouden standaard’ voor medisch onderzoek. In dergelijke onderzoeken worden patiënten willekeurig toegewezen om de behandeling of een placebo te krijgen. De onderzoeken worden normaal ook ‘dubbelblind’ uitgevoerd.

Dit betekent dat noch de patiënten, noch de onderzoekers tijdens het onderzoek weten wie de behandeling krijgt en wie de placebo krijgt. Indien correct gevolgd, helpt een dergelijke aanpak vooringenomenheid bij het beoordelen van de resultaten.

Zoals de BMJ-analyse aantoont, is bias in studies die rapporteren over de resultaten van geneesmiddelenonderzoek tegen verre van zeldzaam. Ongeveer de helft van de onderzoeken die door de BMJ-onderzoekers werden onderzocht, werd geacht een hoog risico te hebben op afwijking op basis van hun ontwerp, de manier waarop ze werden uitgevoerd, de manier waarop de onderzoeksgegevens werden gerapporteerd of de analyse van de resultaten.

Het is duidelijk dat als alle kankerpatiënten hierover de feiten zouden horen, maar weinigen zouden instemmen met de behandeling met medicijnen die op deze manier zijn goedgekeurd.

Kanker is niet langer een mysterieuze

Noot: lees ook het belangrijke artikel van gisteren die wellicht de ernstige hack aanval uitlokte: Nobelprijs voor Geneeskunde: Gaat kanker nu echt genezen worden met zuurstof, … ?

Uiteindelijk is de mate van vooringenomenheid en overdrijving in onderzoeken die worden gebruikt om wettelijke goedkeuring te krijgen voor geneesmiddelen tegen kanker helemaal niet verwonderlijk. Dit is niet alleen vanwege het gebrek aan bewijs dat medicijnen het antwoord bieden op het uitroeien van kanker. Het is ook omdat ze in de eerste plaats niet ingaan op de primaire mechanismen van de ziekte.

Zoals Dr. Rath en Dr. Niedzwiecki beschrijven in hun baanbrekende boek, Victory Over Cancer, is kanker niet langer een mysterieuze ziekte. De belangrijkste mechanismen voor ontwikkeling en controle zijn al bekend. Hoewel kanker door veel factoren kan worden veroorzaakt, is er een gemeenschappelijk mechanisme waarmee alle soorten kankercellen zich verspreiden: de vertering van bindweefsel rond de kankercel. Ontsnappen aan het bindweefsel eromheen is een voorwaarde voor kankercellen om te groeien, zich te verspreiden en zich te ontwikkelen tot een levensbedreigende ziekte.

Kankercellen doorbreken het bindweefsel eromheen door ongecontroleerde hoeveelheden natuurlijk voorkomende enzymen te produceren die functioneren als ‘biologische schaar’. Alle kankercellen, ongeacht waar ze in het lichaam vandaan komen, produceren deze enzymen als een middel om het bindweefsel eromheen te verteren. Hoe meer van deze enzymen een kankercel produceert, hoe sneller deze zich zal verspreiden. Bijgevolg is de kortere waarschijnlijk de levensverwachting van de patiënt.

Levens redden met natuurlijke benaderingen van kanker

Aangezien kankercellen zich verspreiden door middel van het afbreken van het bindweefsel dat hen omringt, volgt hieruit dat het stabiliseren van het bindweefsel van het lichaam en het voorkomen van ongecontroleerde afbraak levens kan redden. Voor dit doel heeft kankeronderzoek bij het Dr. Rath Research Institute aangetoond dat drie natuurlijke moleculen een bijzonder belangrijke rol spelen:

  • Lysine – Een essentieel aminozuur, lysine remt de vernietiging van bindweefsel door te voorkomen dat collageenmoleculen worden verteerd door ‘biologische schaar’ enzymen. Een belangrijk onderdeel van bindweefsel, collageen is het meest voorkomende eiwit in het lichaam. Het menselijk lichaam kan geen lysine produceren en moderne diëten bevatten er onvoldoende hoeveelheden van.
  • Vitamine C – Vitamine C, een cruciale micronutriënt bij de natuurlijke bestrijding van kanker, stimuleert de productie van collageen en andere bindweefsel moleculen en is essentieel voor hun optimale structuur. Net als bij lysine kan het menselijk lichaam geen vitamine C produceren en bevatten moderne diëten onvoldoende hoeveelheden.
  • Proline – Een zogenaamd ‘niet-essentieel’ aminozuur, proline is ook een belangrijke bouwsteen van collageen. Hoewel het menselijk lichaam proline kan produceren, kan dit slechts in beperkte hoeveelheden.

Andere belangrijke micronutriënten bij de natuurlijke bestrijding van kanker omvatten de aminozuren arginine en N-acetylcysteïne; de mineralen selenium, koper en mangaan; en polyfenolen zoals quercetine en het groene thee-extract epigallocatechin gallate (EGCG).

Geneesmiddelenonderzoek naar kanker – een truc van een goochelaar

Het is niet alleen in Europa dat de wettelijke goedkeuring van geneesmiddelen tegen kanker is gebaseerd op bevooroordeeld en overdreven bewijs. In hun analyse van de 32 kankermedicijnen die zijn goedgekeurd door het European Medicines Agency, beschrijven de BMJ-onderzoekers ook hoe een grote Amerikaanse evaluatie ontdekte dat klinische onderzoeken naar kankermedicijnen in de Verenigde Staten minder snel gerandomiseerd en dubbelblind waren dan studies naar geneesmiddelen in andere ziektegebieden.

Deze situatie is natuurlijk geen ongeluk. Het weerspiegelt eenvoudig het feit dat kanker de meest winstgevende ziekte van de farmaceutische industrie is. Voor de farmaceutische ‘handel in ziekten’ komt een zeer slechte tweede plaats voor winst voor aandeelhouders.

Terwijl de BMJ-onderzoekers schrijven dat hun bevindingen “de noodzaak benadrukken om het ontwerp, de uitvoering, de analyse en de rapportage van geneesmiddelenonderzoek tegen kanker te verbeteren”, vermijden hun aanbevelingen de feiten.

Elke grondige medische tijdschrift beoordeling van de effectiviteit van farmaceutische behandelingen voor kanker zou onvermijdelijk tot de conclusie leiden dat chemische medicijnen niet het antwoord op deze ziekte zijn en nooit zullen zijn. Verre van gebaseerd op wetenschap, lijken geneesmiddelen op kanker meer op een truc van een goochelaar.

Publieke acceptatie van chemotherapie en andere geneesmiddelen voor kanker hangt af van het onwetend houden van patiënten van de verliezende hand waarmee ze worden behandeld wanneer zij toestemming geven voor behandeling.

Met alleen al in 2018 naar schatting 9,6 miljoen sterfgevallen als gevolg van kanker, is het tijd dat de wereld de …..

Lees verder bij de bron: Create a Better World


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma de Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Als de pharmaceuten maar verdienen krijgt de bevolking troep en de echte geneesmiddelen gaan alleen naar de rijken. Ze willen wel heel erg graag van ons af.

Pharma industrie = MONEY !!!
1 jaar geleden

Uit alle hoeken en gaten komen berichten hoe de mensheid wordt vergiftigd (glyphosaat, GMO), bestolen (overheid, banken, kerk), voorgelogen (kerk), vermoord (Chemtrails, 5G), bedreigd (overheid), crimineel behandeld (overheid), afgeperst (overheid) …. Er komt geen eind aan.

In dit artikel is het dan de geneesmiddelen industrie die mensen met kanker met middelen als chemotherapie naar een zekere en heel pijnlijke dood helpen. Natuurlijk weet de geneesmiddelen industrie dat chemotherapie alle cellen doodt inclusief de goede, maar het gaat de pharma industrie alleen om geld en zij gaat letterlijk over lijken. En niet alleen bij kanker: veel zogenaamde geneesmiddelen bestrijden de symptomen, maar genezen de kwaal niet. Dat gebeurt heel bewust zodat de patiënt de middelen moet blijven gebruiken …
De geneesmiddelen industrie ziet graag zogenaamde chronische patienten … En ik sluit niet uit dat de geneesmiddelen industrie door partijen achter de schermen worden omgekocht (CIA?) om vooral door te gaan met chemotherapie (met het doel om zoveel mogelijk mensen te vermoorden).

Dat alleen is al een misdaad tegen de menselijkheid, maar het gaat nog verder. Al vele decennia zoeken artsen naar alternatieve behandelingen en een aantal van die middelen zijn behoorlijk succesvol en aanmerkelijk minder belastend voor het lichaam. Zoals de behandeling door Dr Simoncini (zoek maar op). De FDA (Food and Drug Administration in de VS) bestaat het niet alleen deze artsen uit te maken voor kwakzalvers maar dwingt ze te stoppen met hun behandeling. En als die artsen weigeren dat weigeren worden ze onder druk gezet om te stoppen en als dat niet werkt worden zij zelfs vermoord. Daar zijn vele voorbeelden van bekend.

Het is de hoogste tijd dat mensen van dit alles weten en zoeken op internet.

MH17: Rutte krijgt Australische onderscheiding voor onderste steen verder begraven

Rusland experimenteerde met 5G in de jaren ’70 op mens en dier met verontrustende resultaten: wat u niet wordt verteld