in , , , , ,

Wie zit er achter de NGO’s en mensensmokkel-bendes?

geralt / Pixabay

Het aantal vluchtelingen uit en het dat een beter leven in Europa zoekt, is in de zomer van 2019 niet groter dan in het jaar daarvoor. In zoverre is het weliswaar juist om te spreken van een continue toevloed van honderdduizenden mensen per jaar, niet echter van een enorme vluchtelingengolf.

De aanwezigheid van de vluchtelingenproblematiek in de publieke opinie is veranderd. Daarvoor zijn behalve de beleidsbepalers in het mediabedrijf verschillende ´s verantwoordelijk, die in de gecombineerde operatie van schepen en verkenningsvliegtuigen vooral jonge Afrikaanse mannen naar Europa smokkelen.

Veel van deze NGO´s worden o.a. door de “Open Society Foundation” van de bekende miljardair en voorstander van globalisering George gefinancierd. Zij beschikken regelmatig over begrotingen van meerdere miljoenen jaarlijks.

Over een dergelijke jaarlijkse miljoenenbegroting beschikt ook “Sea Watch”, de op dit moment meest succesvolle Europese smokkelorganisatie. “Sea Watch” wordt echter niet door Soros gefinancierd, maar door talrijke kleine sponsoren en enkele grote donateurs, waartoe de Evangelische Kerk in behoort.

Daarbij komen op de korte termijn agerende klaplopers zoals Jan Böhmermann, van wie tot nu toe geen rechtstreekse schenkingen aan “Sea Watch” bekend geworden zijn, die echter ettelijke honderdduizenden ´s voor juridische activiteiten ter vrijlating van de kapitein van de “Sea-Watch 3”, Carola Rackete, heeft bijgestuurd.

De smokkelactiviteiten van de NGO´s met hun schepen en vliegtuigen in de Middellandse Zee zijn niet gevaarlijk op grond van het totaal aantal door hen getransporteerde vluchtelingen. Hun betekenis is eerder symbolische van aard. Gevaarlijk is veelmeer de daarmee gepaard gaande rechtsbreuk, die prikkels voor potentieel miljoenen arme mensen in de ontwikkelingslanden creëert om hun heil in Europa te zoeken.

Dit potentieel moet duidelijk gemaakt worden dat de “Vesting Europa” niet onneembaar is, maar opengebroken kan worden.

Als nevenschade van deze strategie verdrinken er steeds opnieuw mensen in de Middellandse Zee, die niet op tijd door de verkenningsvliegtuigen van de NGO´s ontdekt werden.

Mochten de NGO´s met dit cynische optreden succes hebben, dan zou Europa toch nog een grote vluchtbeweging te wachten kunnen staan. Voor hun menselijke, politieke en economische gevolgen zouden dan echter noch George Soros, noch de Evangelische Kerk in Duitsland instaan – om maar te zwijgen van de heer Böhmermann.

Deze gevolgen zouden wij allemaal te dragen hebben, ongevraagd.

Lees verder bij de bron: E.J. Bron


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Raad van Europa tikt Nederland op vingers om integriteit beste kabinet ooit

Gaan we ALWEER! Onderzoek naar mogelijk misbruik zwaar gehandicapten