in , ,

‘Wij zijn alles kwijtgeraakt’, ouders krijgen inzage in ‘onterechte’ kinderopvangtoeslag (zonder bewijs) dossier

je kan bellen wat je wilt, of bezwaren schrijven, je krijgt nooit antwoord …

Ouders die denken dat zij onterecht toeslagen voor moeten terugbetalen, of dat eerder al hebben gedaan, krijgen van de inzage in hun .

Dat heeft de woordvoerder van staatssecretaris Menno Snel () van financiën maandag toegezegd tijdens een protestactie van enkele tientallen ouders bij het belastingkantoor in .

De ouders verzamelden zich 's ochtends bij het belastingkantoor om inzage te eisen in hun dossier. Allemaal hebben zij forse bedragen aan eerder ontvangen toeslagen moeten terugbetalen, van tienduizenden tot soms meer dan honderdduizend .

En allemaal kregen ze het verwijt van de Belastingdienst dat er sprake zou zijn van opzet of grove schuld van hun kant, waardoor het henzelf te verwijten is dat zij onterecht, of te veel, toeslag hebben ontvangen.

Hierdoor komen de ouders niet in aanmerking voor een persoonlijke betalingsregeling, schuldvermindering of schuldsanering.

[ … ]

Maar wij zijn alles kwijtgeraakt. We hebben op een gegeven moment een jaar bij mijn moeder gewoond met onze tweeling …..

Lees verder bij de bron: Trouw


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

“We zullen jullie afslachten”: Britse journalist sprak met kinderen en geradicaliseerde moeders in Syrisch vluchtelingenkamp

Geheim Google-project verzamelt medische data miljoenen mensen