in , , , , , , ,

Zieker van de mazelen of van het mazelen-vaccin? Wat is wijsheid?

mazelengrafiek VS vaccinatie invloed

Wil degene die de mazelen heeft gehad als kind zijn hand opsteken? Waarom wordt deze vraag niet gesteld in relatie tot de -in onze ogen- idiotie rondom de mazelenuitbraken. Mensen die overlijden aan deze zijn er. Maar lag dat overlijden van enkele personen op de 100.000 aan hun lichamelijke conditie, of aan de mazelen.

Mazelen doormaken, geven het menselijk lichaam een enorme boost om anti-stoffen aan te maken. Niet alleen tegen mazelen! En dan het mazelenvaccin an sich.. Waarom maakt de angstige -aanbidder daar geen punt van. Een vaccin vol met bizarre stoffen, die niet gebaseerd zijn op ‘loze kreten van anti-vaxxers', maarrr op de BIJSLUITER! Die ons feitelijk meer afschrikt dan de gedachte dat je zou kunnen komen te overlijden aan mazelen.

Zou jij het mazelenvaccin toegediend dienen te krijgen als mens? Kijk eens naar deze foto van de bijsluiter van de BMR vaccinatie, die jonge kinderen krijgen toegediend. Deze bijsluiter bevat maar liefst 42 paragrafen met heel veel waarschuwingen en . De waarschuwingen omvatten o.a. beroertes, hersenontsteking, longontsteking, doofheid, overlijden en MAZELEN! De bijsluiter vertelt ons keurig netjes natuurlijk, dat de vaccinatie wel kan resulteren in hersenschade, overlijden en zelfs de ziekte die je probeert te vermijden.

Wat staat je te doen als ouder, wanneer je kritisch genoeg bent over , om in ieder geval deze bijsluiter te (gaan) lezen?

En dan komt het, al lezende, op de één na laatste alinea in de bijsluiter… Een lijstje met regelrechte ‘gruwelijkheden'; we hebben er even geen andere naam voor…  Je leest het goed hoor. Naast sorbitol, natriumfosfaat, kaliumfosfaat, sucrose, gehydrolyseerde gelatine, medium 199 met zouten van Hanks, monomatrium L-glutamaat, neomycine, fenolrood, natricumbicarbonaat, zoutzuur en natriumhydroxide, staat er nóg iets..

De levende en verzwakte virussen in het vaccin zijn geproduceerd op..
kippenembryocellen en WI-38 humane diploïde longfibroblasten! Ongelooflijk toch?

Dat het dan tóch waar is, dat vaccins niet alleen op dierlijke embryo's maar ook op de cellijnen van een speciaal voor dat doel geaborteerde menselijke embryo gekweekt worden? En dan het ….

Lees verder bij de bron: WantToKnow.nl

Wat is het wijste om te doen? Doe wat je instinct aangeeft, meer kan ik er ook niet van maken. In mijn kindertijd werd er niet moeilijk gedaan over mazelen, het was een ziekte die bij het grote worden hoorde.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3214792726 7cae951673 John Kennedy

“NSA-documenten vrijgegeven die richting Israel wijzen in de moord op JFK over kernwapens”

russische walvis

Russische spionnenwalvis blijkt therapiewalvis voor kinderen