in ,

Turkije krijgt opnieuw tientallen miljoenen euro’s van EU

De is opnieuw van plan om tientallen miljoenen euro’s aan Turkije te geven. Het zou de Turkse kustwacht moeten versterken.

heeft sinds de zomer opnieuw te kampen met een enorme toename van het aantal die op de eilanden in de Egeïsche zee aankomen.

De kampen op de eilanden zitten overvol en er zijn regelmatig uitbarstingen van geweld. Het aantal migranten dat uit wegtrekt zit ondertussen opnieuw in de lift.

50 miljoen euro

“We hebben een reeks maatregelen voorbereid voor een bedrag van ongeveer 50 miljoen euro”, zegt Maciej Popowski, adjunct-directeur-generaal voor het uitbreidingsbeleid van de EU. Een deel van het geld zou “de capaciteit van de Turkse kustwacht om zoek- en reddingsoperaties uit te voeren” moeten verbeteren.

De rest van het geld zou de ….

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

En die chanterende dictator maar blijven steunen van ONS geld. NEXIT en grenzen potdicht voordat we er helemaal onderdoor gaan door die criminele EU!

Drain the Swamp in Nederland
1 jaar geleden

Zo lang een Merkel roept dat Duitsland wel 1.5 miljoen immigranten wil hebben en niemand reageert en zolang de EU Soros zijn gang laat gang met het ronselen van mensen die met geld van Soros naar de EU afreizen.
En zolang de EU regeringen de immigranten met open armen ontvangt met huis, super uitkeringen en gratis onderwijs, eigen busdiensten en noem maar op.
Zolang de regeringen in de EU verkrachtingen en geweldplegingen door de immigranten toestaan en vervolgens foei zeggen en een straf geven van 20 dagen.
Zolang in Nederland 50 % van de gevangenen Marokkaan zijn en de overheid daar geen consequenties aan verbindt.
Zolang de landen hufterig en onbeschoft gedrag (en dat is overal in de hele EU) van deze immigranten accepteert.
Zolang Nederland de autochtonen daklozen laat verrekken maar alles doet om de immigranten naar de zin te maken en zelfs de regels aanpast aan de immigranten …… zodat we nu zitten met Sharia wetten, halal vlees, polygamie, gebedshuizen en hele getto’s waar de eigen politie niet eens meer naar toe durft.
Zolang Nederland deze immigranten fijn op een betaalde vakantie laat gaan naar hun thuisland en de eigen bewoners zich de pleuris mogen werken.

Ja, dan kun je niet anders verwachten dan dat de toestroom van immigranten steeds groter wordt …

Het heeft geen zin de schuld bij Turkije te leggen. De EU regeringen en de EU in Brussel en de volledig foute VN hebben schuld dat zij deze immigratie laten gebeuren.
Het antwoord is helemaal niet moeilijk en kan morgen worden geïmplementeerd.
Allemaal terug naar huis. Vakantietijd is over !!!

En nu we dan toch zo goed bezig zijn gaan we ook direct de EU opheffen, want die zijn verantwoordelijk voor deze giga beestenbende. En een diepgaand grondig onderzoek door onafhankelijke partijen naar het functioneren naar de verschillende EU regeringen in de afgelopen 20 jaar is het minste wat we kunnen doen.

John
1 jaar geleden

50 mil aan die turken geven zijn ze GEK GEWORDEN DAAR IN DE De Europese Unie OF ZO!!!!!
DIE PRISIDENT VAN TURKIJE ERDOGAN DIE IN VERSCHILLENDE LANDEN BINNEN WIL VALLEN MET ZIJN LEGER OM DIE HELE IDIOOTE IS STRIJDERS UIT DE GEVANGENSCHAPÓF GEVANGENISVRIJ WIL LATEN GAAN EN OOK NOG DE EU LANDEN BEDREIGEN MET DAT HIJ DE MEESTE IS STRIJDERS TERUG WIL STUREN NAAR VERSCHILLENDE EU LANDEN HOE IDIOOT KUN JE DAN ZIJN OM TURKIJE 50 MIL GEVEN/LENEN WHAT EVER DAN BEN JE ECHT GESTOORT DAT DE De Europese Unie EFFE ZEGT VAN JIJ WIL DIE 50MIL ZORG MAAR EERTS VOOR DAT DIE ALLE IS STRIJDERS DIE JIJ VRIJLATEN EN TERUG WILT STUREN NAAR DE MEESTE VAN ZE NAAR DE EU LANDEN TE LATEN GAAN ALS JIJ ZORG DAT JE ALLE DIE GEVANGEN VAN DE IS STRIJDERS IN JE EIGENLAND BEHOUD DAN KUN JE DIE 50 ML MISSCHIEN KRIJGEN DOE JE DAT NIET DAN IS ER OOK GEEN 50 MIL VOOR JULLIE WEGGELEGT OF DIE JULLIE WILLEN LENEN DAN BETAAL JE ZELF MAAR UIT JE EIGEN ZAKKEN ERDOGAN ZO ZOU IK HET ZEGGEN EN ZO MOET DIE LUI VAN DE De Europese Unie OOK DAT ZEGGEN

Vangils
1 jaar geleden

Man o man sluiten die grens en muur erom heen

Google gaat ervandoor met je klantdata: Google Shopping Actions getest in Frankrijk

Agenda 21 bevolkingscontrole – Ze proberen het zelfs niet meer te verbergen