in ,

Arriveert het einde der tijden in 2046?

ijs

Is er een verband tussen de komende coronavaccinaties en het einde van een wereld zoals wij die kennen in 2046?

Onthullende documentatie van het Amerikaanse Ministerie van Defensie laat zien dat het Amerikaanse leger hier in ieder geval serieus rekening mee houdt.

Er is natuurlijk al heel veel geschreven over de eindtijd waarin wij ons mogelijk bevinden. Niet in de zin dat de wereld zal ophouden te bestaan, maar waar wel sprake zal zijn van een of meerdere heftige gebeurtenissen, waarna de wereld volkomen anders zal zijn dan nu.

Er zijn verschillende theorieën over de manieren waarop dit zou kunnen plaatsvinden. Zo hebben we de mogelijke komst van een onbekende planeet en de voorspelling van remote vieuwers over een mogelijke killshot die het leven op aarde voor een periode onleefbaar zal maken.

En dan hebben we de onderzoeker en auteur Douglas Vogt.

Deze man heeft veel onderzoek gedaan, een aantal boeken geschreven en hij is ervan overtuigd dat we in een multidimensionale realiteit leven. Met andere woorden, er is niet alleen onze dimensie, onze werkelijkheid, er zijn tegelijkertijd andere werkelijkheden, andere dimensies. Dit fenomeen is ook door meerdere wetenschappers onderzocht en als als zeer waarschijnlijk bewezen.

Maar, daar gaat het vandaag niet om. Waar het vandaag wel om gaat is dat Vogt ook onderzoek heeft gedaan naar cyclische processen die op aarde voorkomen en waar de aarde onderdeel van uit maakt. Wat hij ontdekte is dat er een bepaalde cyclus is die precies 12.068 jaar duurt. Ook hieraan hebben anderen gerefereert in onderzoeken maar we beperken ons in dit artikel tot wat Vogt heeft ontdekt en over vertelt.

De cyclus waarin wij ons nu bevinden zal in het jaar 2046 tot een einde komen en zal niet onopgemerkt voorbijgaan. Douglas Vogt spreekt niet van een onbekende planeet die de aarde op korte afstand zal passeren, maar wel dat er sprake zal zijn van een poolomkering, waarbij de rotatie van de aarde stopt en deze in tegenovergestelde richting zal gaan draaien.

Net voordat dit gebeurt zal er een nova plaatsvinden van onze zon. (Een nova (Latijn voor nieuw, meervoud novae of nova’s) is een ster die plotseling veel helderder wordt en daarna geleidelijk, over een periode van maanden tot vele jaren, tot haar vroegere helderheid terugkeert).

Deze nova zal ervoor zorgen dat een enorme soort stofwolk het zonnestelsel wordt in geslingerd. Voor onze aarde zal dit tot gevolg hebben dat we te maken krijgen met enorme tsunami’s, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Enorme hoeveelheden zeewater zullen verdampen in de atmosfeer en een dikke wolk boven land vormen, waardoor een nieuwe ijstijd zal ontstaan.

Uit het onderzoek van Vogt blijkt uit ervaringen uit het verleden dat in de aanloop naar deze gebeurtenis de temperatuur van het zeewater stijgt, net als de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer en dat het magnetisch veld rondom de aarde afzwakt. Allemaal fenomen waar we nu al mee te maken hebben.

Dit alles heeft uiteraard niets te maken met een door de mens veroorzaakte opwarming en Vogt stelt dat in ieder geval de Amerikaanse overheid goed wakker is geschrokken in 1957 toen er een extreme hoeveelheid zonnevlekken waar te nemen was op de zon. Het doet ons goed de bevestiging te zien van iets wat wij al vele jaren schrijven en dat is dat de zon het klimaat hier op aarde bepaalt.

In de video hieronder vertelt hij het verhaal over hoe het Amerikaanse leger feitelijk één op één zijn bevindingen en theorie heeft overgenomen en ook daar naar heeft gehandeld. Ze hebben dit onder andere gedaan door het aanleggen van ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
snow covered plant and road in front of cafe

De echte reden van de lockdowns en spoedwet? Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050

migranten

Het migratiebeleid is verouderd, zegt de WRR: ‘Nederland is immigratieland’