in , , ,

De echte reden van de lockdowns en spoedwet? Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050

snow covered plant and road in front of cafe

Iedereen die even zijn hoofd uit het moeras van de mainstream media haalt en een kwartiertje achtergrond onderzoek doet naar onafhankelijke en vrije nieuwsbronnen, weet dat de spoedwet en de daaraan verbonden strenge maatregelen helemaal niets te maken hebben met de volksgezondheid, maar onderdeel zijn van afgedwongen gedragsverandering in het kader van VN Agenda 21/2030.

Die lijkt dermate te zijn geslaagd – 9 van de 10 mensen volgen immers nog steeds blindelings alle corona bevelen op, hoe zinloos en diametraal ze ook zijn – dat de VN secretaris-generaal António Guterres het waagde om de echte reden van de corona pandemie-hoax te onthullen: hij wil tot 2050 de permanente klimaat noodtoestand uitroepen.

Guterres herhaalde de door tal van wetenschappers ontkrachte onzinpropaganda dat ‘als we niets doen, we deze eeuw op een catastrofale temperatuurstijging van meer dan 3 graden afstevenen.’

De foutenmarge van de IPCC klimaatmodellen waarop dit is gebaseerd, is immens.

Niemand kan op basis van deze computermodellen ook maar met enige mate van zekerheid beweren hoe het klimaat zich gaat ontwikkelen. Tot nu toe blijkt er van die modellen dan ook nauwelijks iets te kloppen.

In 2014 had de Noordpool ijsvrij moeten zijn

Zo voorspelde Al Gore, een andere ‘klimaat kopstuk’, 11 jaar geleden dat de Noordpool in 2014 volgens zijn computermodel volledig ijsvrij zou zijn.

Alle aanwezigen op de Klimaatconferentie COP15 in Kopenhagen leken deze bangmakerij als zoete koek te slikken, en beloofden maatregelen te nemen om de CO2 uitstoot te beperken. Gore zei dat ‘alleen roekeloze idioten’ het smelten van het poolijs zouden negeren.

Maar wie is aan het einde 2020 (wéér) de werkelijke idioot gebleken? Deze zomer zakte het poolijs amper onder de 5000 km2, en begon vanaf september zelfs in record tempo toe te nemen. Maar in plaats van excuus aanbieden gaat ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
group of people standing

‘Er wordt veel meer coke gesmokkeld in haven Rotterdam dan politiek beseft’, in drie jaar in beslagname vertienvoudigd

ijs

Arriveert het einde der tijden in 2046?