in , , , ,

Bayer en de Amerikaanse regering hebben willens en wetens HIV aan duizenden kinderen gegeven

Jills / Pixabay

Wat als een bedrijf waarvan u dacht dat u het kon vertrouwen, u bewust een medicijn voor uw kind verkocht waarvan zij wisten dat het mogelijk was om uw kind te geven? Hoe zou u reageren?

Wat als een overheidsinstantie die de verantwoordelijkheid opeist om u tegen dergelijk verraad te beschermen, niet alleen de andere kant op keek, maar medeplichtig was aan deze uitwisseling?

Iedereen heeft gehoord van aspirine, het is een begrip. Bayer AG produceert ook tal van andere producten, van pesticiden tot medicijnen voor hemofilie genaamd Factor 8.

In werd Bayer zich ervan bewust dat verschillende partijen van deze Factor 8 HIV bevatten. Ze wisten dit omdat er een uitbraak van HIV was bij hemofilische kinderen, en deze uitbraak was terug te voeren op Bayer.

Bayer kon zijn Factor 8 niet verkopen in de , met toestemming van de FDA (ja dat klopt, de FDA stond Bayer toe om mogelijk duizenden te doden) verkocht dit hiv-geïnfecteerde geneesmiddel aan , Indonesië, , en Singapore na februari 1984 , volgens de documenten verkregen door de NY Times.

Uit de documenten bleek hoe Cutter Biological, een divisie van Bayer, meer dan 100.000 flesjes onverwarmd concentraat, met een waarde van meer dan $ 4 miljoen, verscheepte nadat het veiliger product begon te verkopen.

Het resultaat van deze verkoop van hiv-besmette medicijnen infecteerde uiteindelijk tienduizenden en duizenden doden. Duizenden onschuldige kinderen en volwassenen zijn gestorven door de hand van dit bedrijf en er zijn geen strafmaatregelen tegen hen genomen. De leiders van de gezondheidsafdeling in Argentinië, Indonesië, Japan, Maleisië en Singapore werden allemaal gevangengezet, terwijl de Amerikaanse FDA haar helse weg vervolgt.

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER !!

Toen hen werd gevraagd naar de verkoop van de besmette factor 8, antwoordde Bayer: “Besluiten die bijna twee decennia geleden werden genomen, waren gebaseerd op de beste wetenschappelijke informatie van die tijd en waren consistent met de geldende voorschriften.”

Dit kan worden geïnterpreteerd als Bayer die de FDA vraagt voor toestemming om kinderen te vermoorden voor winst en de FDA die haar goedkeuring geeft. Volgens de NY Times vroeg dr. Harry M. Meyer Jr. van de Food and Drug Administration of het probleem “stil opgelost was zonder het Congres, de medische gemeenschap en het publiek te waarschuwen.”

Niemand in de regering noch Bayer is beschuldigd van iets met betrekking tot deze kwestie. Bayer blijft zijn Factor 8-medicatie tot op de dag van vandaag verkopen.

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matrix bevestigd ....
1 jaar geleden

Dagelijks komen wereldwijd meer ongelooflijke handelingen van banken, industrie en overheden naar boven. Het kan niet anders dan dat dit grote gevolgen gaat krijgen voor de betrokken partijen met giga claims !!!!
Dit gaat giga gevolgen krijgen en het kan niet anders dan grote gevolgen hebben voor regeringen en hun politici die hun primaire plicht naar burgers of grove wijze hebben verzaakt.
Het is meer dan schandalig !!!

Let op! Aantal ernstige branden neemt fors toe door batterijen gebruik

Eerste landelijke ziekenhuisstaking ooit komt eraan: 100.000 medewerkers leggen werk neer