in ,

“Dat je in een vliegtuig veilig bent voor virussen is gewoon 1 vette leugen”

Via Facebook Bert Schip

Ik ben ooit vliegtuig samenbouwer plaatwerker onderhoudsmonteur geweest bij Fokker. Het airco systeem van een vliegtuig is een gesloten systeem ivm de drukcabine wat de overheid zegt is gewoon niet waar.

Op die hoogte waar vliegtuigen vliegen is er een overdruk in de romp de lucht buiten is -50 graden Celsius dat zou alles doen bevriezen als je dit in neemt voor de airco.

Deze lucht is warm en komt vanaf de Bleed air en wordt toegevoegd aan de lucht die rondgepompt wordt in de drukcabine, De filters zijn niet veel meer als elke airco heeft in je auto en in je huis deze houden geen virussen tegen sterker nog het kan zelfs een haard van besmetting worden een filter wat virussen aangaat.

Is je filter besmet, besmet je dus ook de lucht die je erdoor blaast.

Corona is een de leugens van de overheid bewijzen dit Groet, Marco Bartels

https://www.facebook.com/bert.schip.370/posts/296601938143115

https://www.facebook.com/bert.schip.370/posts/297421294727846


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Corona noodwet moeten we niet willen! Torenhoge boetes, gevangenisstraf, inbreuk huisrecht en parlement buitenspel gezet

Je verwacht het niet: Nederland toch bereid tot terughalen IS-gangster