in ,

De Corona Crisis, … die maar geen Crisis wil worden!

52e6dc414b55b114a6da8c7ccf203163143ad6e55059774d7128 640 virus

Nu het -virus- al bijna drie maanden actief is zouden er al minstens een miljoen doden moeten zijn gevalen -minstens- met al die besmettingsmogelijkheden. Maar wereldwijd zijn er amper net zoveel doden gevallen dat als met een stevige griep in Nederland en België tezamen.

Iemand niest en de luchtverversing in een klimaat controle gebouw verspreid al die bacteriën, een hand geven, de deurklink, zoenen, sex, gereedschappen, en de pandemie wil maar niet uitbreken.

En binnenkort begint de lente weer, is dat niet de tijd dat elke griep als sneeuw voor de zon verdwijnt, als mensen weer meer vitamine D aanmaken in het lichaam door de zon?

En ja, ik hoef niet zoveel Frans te kennen om de radio, de kranten, de TV journaals en ingelaste actualiteiten programma’s te kunnen volgen. Men preekt crisis, crisis, crisis en de economische gevolgen. Over een paar weken gevolgd door: “We zijn door het oog van de naald gekropen” en daarna, daarna komen de vaccinatie predikers weer, want we hebben ons lesje wel weer geleerd.

– TOCH- -?-

Ja ik heb mijn lesje al heel lang geleden geleerd. Twee keer per jaar ging ik met een stapel wegwerp zakdoekjes naar het werk. Ik was Deejay in het weekend en die man van personeelszaken kwam daar ook, ziek zijn kon dus niet want het weekend was heilig en ik was nooit ziek, al in geen vijftig jaar, nooit, in het weekend.

Nadat ik anders ging leven en meer vitamine en mineralen tot mij ging nemen was ik door de week ook nooit meer ziek, geen zakdoeken, nooit de griep. Mijn immuunsysteem was tot de tanden gewapend, ondersteund door preventieve metingen zodat ik ook wist wat ik aan het doen was. Een ingebouwd -virus- filter, als het ware, en zo is je lichaam ook ontworpen.

Gepatenteerde chemische ‘geneesmiddelen’ tegen een gepatenteerde chemische griep, want dat is het Corona-virus- dat origineel al in 1937 ontdekt werd en nu gewapend is in een laboratorium. (Anders krijg je namelijk nooit geen patent immers)

Als je erover nadenkt dan is de wereld totaal op hol geslagen en kan men iedereen echt van alles wijsmaken.

Lees verder bij de bron: Create a Better World

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
erdogan 1560332955

Wat wil Erdogan dan? Oorlog? : “Wij willen het geld van de EU niet meer, want is vernederend”

iran 1555492025

Iran laat tijdelijk 54.000 gevangenen vrij vanwege coronavirus