in , , , ,

De hele wereld wil naar Europa: 11% meer asielaanvragen in Europese Unie

Het aantal asielaanvragen in de is in de eerste vijf maanden van dit jaar met 11 procent gestegen ten opzichte van die periode in 2018. Meer dan 290.000 mensen vroegen bescherming aan.

Syriërs (8 procent) deden de meeste aanvragen, gevolgd door Afghanen en Venezolanen (beide groepen 7 procent).

De stijging moet worden gezien in de context van de “dramatische” daling van de laatste drie jaar, aldus het Europese asielagentschap EASO.

Dat stelt dat het nog te vroeg is om te concluderen dat dit jaar sprake is van een opwaartse trend op de lange termijn.

Het aantal daalde vorig jaar met 10 procent naar 664.480 en kwam daarmee op het niveau van 2014.

Een trend is wel dat meer mensen uit Latijns-Amerikaanse landen asiel aanvragen. Bij Venezolanen was met 18.400 aanvragen sprake van een verdubbeling, terwijl drie keer meer Colombianen een beschermde status aanvroegen.

Lees verder bij de bron: HLN


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Praat mee in de Video Chat

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EUnough
2 jaren geleden

Dit kan niet verrassen natuurlijk. Een EU waar je straffeloos mag verkrachten, iedere vrouw jong of oud die je tegenkomt straffeloos mag uitschelden voor hoer, waar je iedereen mag bespugen, waar je ook nog gratis uitkering krijgt, waar je gratis een huis krijgt, een hele wijk ter beschikking krijgt met eigen sharia wetten en moskeeen, waar je je eigen bus verbinding krijgt, waar je iedereen verrot mag schelden en waar de politie de autochtone bevolking oppakt en opsluit, waar je nooit zult hoeven werken en waar je met je vriendjes kunt wonen en waar de overheid je plaatst boven de eigen bevolking maak je vrijwel nergens mee …

En dat alles wordt betaald door de burgers van het gastland …. die op geen enkele wijze inspraak hebben gehad in deze massa immigratie van mensen en het beleid van de EU en de VN.

Er kan geen twijfel bestaan dat deze immigratie is opgezet door partijen die willens en wetens de EU cultuur en financien willen schaden zodat de zaak instort en de banken een wereldregering denken te kunnen opzetten. En blijkbaar zijn de overheden omgekocht of gechanteerd … Als Merkel roept dat zij wel 1.5 miljoen gelukzoekers wil ontvangen dan kan hier geen sprake zijn van een weldenkend mens. Dit is landverraad …. en voor minder zijn mensen opgehangen.
Totdat de bevolking het zo zat is dat ze de eigen regering en/of de EU het land uitgooit … En dat moment is niet zover meer …

Verkiezingen: Erdogan alweer afgestraft na 2e stemronde wegens “FRAUDE!” roepen

Nederlanders worden schatrijk! Beschikbaar inkomen huishoudens 2,4% hoger