in , , , ,

Geheim EU-leger en politie bestaan en Duitsland is de baas! EUROGENDFOR PESCO 2019

eurogendfor

Artikel 7

Nederlands Ondertiteld ZE hebben het voor elkaar…het Europese leger is ALLANG een feit en BESTAAT gewoon! Geloof wat je wilt geloven….. Het Nederlandse leger bestaat niet meer! Daarbij nog dit!!!! EUROGENDFOR..een geheime Europese politie eenheid.. die word/is ingezet bij rellen tegen de EU regeringen.. oa. al ingezet in Spanje, Frankrijk, Griekenland en nog meer landen!

De Europese media zwijgt het dood met de Nederlandse media voorop..staatsdienaren! Probeer de termen en namen zoals EUROGENDFOR uit deze docu te googlen..je vind bijna NIETS over dit onderwerp..de doofpot! en de media zit diep in een plek waar de zon niet schijnt! OOK NOG DIT!!!!

Het verdrag van Lissabon, ondertekend door Nederland..het verdrag waar meer dan de helft van de Nederlanders TEGEN had gestemd.

Artikel 222 uit dit verdrag..vrijwel onbekend en geen journalist die erover bericht!Door alle slinkse woorden kun je dit eruit opmaken: DE EU/ Het EU leger kan wanneer het wil een EU land binnenvallen en de controle overnemen van de regering en het leger van dat land!

Je bent een gek als je dat ondertekend! Hier de links naar artikel 222 uit het verdrag van Lissabon: https://nl.wikisource.org/wiki/Verdra…
https://maxius.nl/verdrag-betreffende…

https://www.youtube.com/watch?v=_XDBNmVBKjs&feature=emb_title

Eurogendfor, de EU politiemacht van de elite

Moeten we niet willen: EU-politie steeds dichterbij door EU-PIRTCE, Eurogendfor, Europol en Eucaris

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5G city 700

EU-afspraken over buitenlandse 5G-leveranciers

5ee2d4454856b114a6da8c7ccf203163143ad9e0505878497d2f 640 blij

Rijk en gemeenten gaan samen overlastasielzoekersterreur aanpakken, nu echt!