in , , , ,

Geheim EU-leger en politie bestaan en Duitsland is de baas! EUROGENDFOR PESCO 2019

Artikel 7

Nederlands Ondertiteld ZE hebben het voor elkaar…het Europese leger is ALLANG een feit en BESTAAT gewoon! Geloof wat je wilt geloven….. Het Nederlandse leger bestaat niet meer! Daarbij nog dit!!!! EUROGENDFOR..een geheime Europese eenheid.. die word/is ingezet bij rellen tegen de EU regeringen.. oa. al ingezet in Spanje, Frankrijk, Griekenland en nog meer landen!

De Europese media zwijgt het dood met de Nederlandse media voorop..staatsdienaren! Probeer de termen en namen zoals EUROGENDFOR uit deze docu te googlen..je vind bijna NIETS over dit onderwerp..de doofpot! en de media zit diep in een plek waar de niet schijnt! OOK NOG DIT!!!!

Het verdrag van Lissabon, ondertekend door Nederland..het verdrag waar meer dan de helft van de Nederlanders TEGEN had gestemd.

Artikel 222 uit dit verdrag..vrijwel onbekend en geen journalist die erover bericht!Door alle slinkse woorden kun je dit eruit opmaken: DE EU/ Het EU leger kan wanneer het wil een EU land binnenvallen en de controle overnemen van de regering en het leger van dat land!

Je bent een gek als je dat ondertekend! Hier de links naar artikel 222 uit het verdrag van Lissabon: https://nl.wikisource.org/wiki/Verdra…
https://maxius.nl/verdrag-betreffende…

https://www.youtube.com/watch?v=_XDBNmVBKjs&feature=emb_title

Eurogendfor, de EU politiemacht van de elite

Moeten we niet willen: EU-politie steeds dichterbij door EU-PIRTCE, Eurogendfor, Europol en Eucaris


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
Gast
1 jaar geleden

We zijn gewoon tot slaven van de machtswellustige en dictatoriale EU gemaakt met Rutte voorop. NU actie ondernemen want straks is het te laat.

Jeroen, met een gefundeerde mening
Gast
1 jaar geleden

Wat een vuile nare gemene mensen in Den Haag,
Volksverlakkerij, landverraders zijn onze gekozen mensen.
Daar hoort gevangenis straf op te staan!!

Tuig is t.
Straks krijgen ze ook nog een lintje voor bewezen diensten aan de duivel van brussel
Schaamteloze arrogante partijvoorzitters

Mijn opa en oma hebben veel familie vrienden verloren in WWII om onze vrijheid terug te krijgen.
Nu zitten er baantjes jagers die onze huid wel heel erg duur verkopen!

Frans Timmermans voorop.

NL regering pleegt landverraad
Gast
1 jaar geleden

Dit is niet minder dan landverraad. Daar staat de doodstraf op en daar zijn in het verleden mensen zonder lange rechtzaken onmiddellijk voor doodgeschoten. De overheid heeft de burgers verraden door referenda naast zich neer te leggen en in het geheim afspraken te maken waar de burgers volledig zijn buiten gehouden.

Deze regering moet onder curatele worden gesteld want de democratie is in gevaar. Dat kan zo niet langer !!! En zo niet dan gaat dit de richting uit van revolutie.

EU-afspraken over buitenlandse 5G-leveranciers

Rijk en gemeenten gaan samen overlastasielzoekersterreur aanpakken, nu echt!