in ,

Genvaccin met nanodeeltjes: steeds meer mensen maken zich zorgen

Kort na de jaarwisseling wordt het startsein gegeven. Dan moeten zoveel mogelijk mensen in een zo kort mogelijke tijd tegen “Corona” gevaccineerd worden in vaccinatiecentra die geen vrije dag zullen kennen.

De ministers van Binnenlandse Zaken van de Duitse deelstaten dringen erop aan dat er prioriteit wordt gegeven aan politieagenten.

Het door Pfizer en BioNTech ontwikkelde vaccin “BNT162b2” is een zogenaamd mRNA-vaccin dat in een spoedprocedure is ontwikkeld en met een voorwaardelijke goedkeuring op de markt wordt gebracht, en fundamenteel verschilt van alle tot nu toe gebruikte vaccins.

De voorwaardelijke goedkeuring is een jaar geldig en maakt het mogelijk om te beginnen met vaccinaties voordat de volledige klinische studie is afgerond.

Na : eigen lichaam produceert eiwitten van een vreemd organisme

Het vaccin bevat de genetische informatie voor een eiwit dat op het oppervlak van -CoV-2 zit en zich vasthecht aan de gastheercellen van de gevaccineerde persoon. Deze genetische informatie dient als een blauwdruk waarmee de cellen van de gevaccineerde zelf het virale eiwit, product van een vreemd organisme, moeten produceren.

Vervolgens wordt het immuunsysteem verondersteld de vreemde eiwitten, maar geproduceerd door het eigen lichaam, als “niet lichaamseigen” te herkennen en antistoffen te vormen, evenals T-geheugencellen, die deze eiwitten vernietigen en tegen “Corona” immuniseren.

Om dit te laten werken, moet het mRNA in het vaccin verpakt zijn in lipide nanodeeltjes. Na toediening van het vaccin versmelt het lipide omhulsel met het celmembraan en komt het mRNA vrij, meldt pi-news.net.

Massaal genetisch experiment met onzekere uitkomst

De beoogde “vaccinatie” van de bevolking is dus niets anders dan een massaal genetisch experiment “gekruid” met nanodeeltjes, waarvan de effecten op het organisme ook nog niet definitief zijn opgehelderd.

In de klinische tests die tot dusver met het nieuwe vaccin zijn uitgevoerd, ondervonden de 43.538 proefpersonen geen ernstige , zo meldden de mainstream media een paar dagen geleden.

Op woensdag meldde Frontnieuws echter dat verschillende gevaccineerde mensen in Groot-Brittannië een allergische reactie op het …..

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zomersneeuw die in Nieuw-Zeeland valt + wereldwijde afkoeling

white Flouffy pouch on box

Nieuwe richtlijn: ‘Vliegtuigpersoneel moet luiers dragen om coronabesmettingen te voorkomen’