in ,

Grappig: Witte helmen video over slachtoffers van Syrische gifgasaanval die niet plaatsvond (nog niet)

gy akgzvvzy e1538323491982

De gifgasaanval in Idlib is vandaag al beschikbaar als een video, hoewel het morgen zal gebeuren …. of helemaal niet. Zo efficiënt zijn witte helmen. U kunt mensen van tevoren redden.

In de volgende video kunnen we zien hoe scènes worden gemaakt die een chemische aanval van het Syrische leger zouden moeten voorstellen. Maar de aanval is nog niet gebeurd.

Zullen Trump en zijn NAVO-slaven nu Syrië aanvallen zoals beloofd? Of zullen ze de valse “verschrikkelijke chemische aanval” negeren?

In de video van het Syrische persbureau zijn drie versies met iets andere scenario’s en arrangementen van de acteurs geënsceneerd.

In het begin zijn er naar verluidt “slachtoffers” van de chemische aanval op de grond. In de tweede en derde versie ligt een man echter niet meer op een brancard, maar helpt hij een kind met water te besproeien.

Let op de man met het zwart-wit gestreepte shirt. Dat is wat ik een snel herstel noem. Het slachtoffer staat op uit de dood en wordt een helper!

U kunt ook een bewusteloos “ernstig gewonde” op de brancard zien, die zijn shirt over zijn buik trekt.

https://www.youtube.com/watch?v=Gy-akgzvVZY

 

We bevinden ons in een wereld (perverse criminele westerlingen) waarin het voldoende is om een nepvideo op het internet en de media en politici hysterisch te geloven en een aanval op een land te eisen. Geen onderzoek en geen bewijs nodig.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

Onderzoekers: “Aanval op hulpkonvooi in Syrië was goed voorbereide hoax”

De gifgasaanval zonder gifgas, kijk hoe makkelijk het is om de wereld in sprookjes te laten geloven

 

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
eerlijke belasting voor multinationals web september2018 746x527 1

Race naar de bodem: de dividendbelasting uitgelegd

2162005037 c8147fa035 dna test

Wees daarom zuinig op je DNA: Hoogleraar VUmc berispt na misbruik DNA-materiaal