in ,

Grappig: Witte helmen video over slachtoffers van Syrische gifgasaanval die niet plaatsvond (nog niet)

De gifgasaanval in Idlib is vandaag al beschikbaar als een video, hoewel het morgen zal gebeuren …. of helemaal niet. Zo efficiënt zijn . U kunt mensen van tevoren redden.

In de volgende video kunnen we zien hoe scènes worden gemaakt die een chemische aanval van het Syrische leger zouden moeten voorstellen. Maar de aanval is nog niet gebeurd.

Zullen Trump en zijn NAVO-slaven nu Syrië aanvallen zoals beloofd? Of zullen ze de valse “verschrikkelijke chemische aanval” negeren?

In de video van het Syrische persbureau zijn drie versies met iets andere scenario’s en arrangementen van de acteurs geënsceneerd.

In het begin zijn er naar verluidt “slachtoffers” van de chemische aanval op de grond. In de tweede en derde versie ligt een man echter niet meer op een brancard, maar helpt hij een kind met water te besproeien.

Let op de man met het zwart-wit gestreepte shirt. Dat is wat ik een snel herstel noem. Het slachtoffer staat op uit de dood en wordt een helper!

U kunt ook een bewusteloos “ernstig gewonde” op de brancard zien, die zijn shirt over zijn buik trekt.

https://www..com/watch?v=Gy-akgzvVZY

 

We bevinden ons in een wereld (perverse criminele westerlingen) waarin het voldoende is om een nepvideo op het en de media en politici hysterisch te geloven en een aanval op een land te eisen. Geen onderzoek en geen bewijs nodig.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/onderzoekers-aanval-op-hulpkonvooi-in-syrie-was-goed-voorbereide-hoax/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/de-gifgasaanval-zonder-gifgas-kijk-hoe-makkelijk-het-is-om-de-wereld-in-sprookjes-te-laten-geloven/

 

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wereld Wordt Wakker
2 jaren geleden

Voor wie het allemaal niet snapt is het goed om ook deze link eens te bekijken.
Overigens doet jdreport uitstekend werk te proberen mensen zo goed mogelijk te informeren.
Mijn complimenten

http://finalwakeupcall.info/blog/2018/09/26/de-wereld-is-gemanipuleerd/

Matc
2 jaren geleden

Komt uit dezelfde [-criminele] koker als de plotselinge ontdekking [van die vervalste en gemanipuleerde] DVD over OBL Tjelalabad in 2001. De Yanks en de Zionisten zijn het grootste tuig in de wereld. Dat waren de bevrijders

Marc
2 jaren geleden

Komt uit dezelfde koker als de gemanipulrerde DVD over OBL. De DVD die plotseling werd gevonden in Djalabad in 2001. DeYanks en Zionist is het Rattentuig van de wereld. Dat waren ooit de bevrijders

Race naar de bodem: de dividendbelasting uitgelegd

Wees daarom zuinig op je DNA: Hoogleraar VUmc berispt na misbruik DNA-materiaal