in ,

Het was leuk voor zolang het duurde: Forum voor “Democratie”- R.I.P.

Dat je de “landelijke ” moet afschaffen en vervangen door een zakelijk ingestelde “Raad van Bestuur”, wordt voor de zoveelste keer duidelijk gemaakt door de Haegsche heren, rijksambtenaren door de belastingbetaler gepamperd en riant betaald.

Deze keer Forum voor Democratie en de over straat rollebollende “partijtop”, bestaande uit hebberige narcisten, leugenaars en bonnetjesfraudeurs.

We gaan er niet te veel woorden aan vuil maken. In het Haegsche konkelhuis maakt iedereen deel uit van dezelfde secte, met een eigen script.

Maar als je een partij of beweging koste wat kost kapot wilt maken dan moet je als meneer Baudet de volgende acties ondernemen:

  1. Een rapport schrijven over een medebestuurder die je eruit wilt gooien zonder onderliggende stukken als bijlagen, bewijzen, getuigeverklaringen en het toepassen van hoor en wederhoor;
  2. Met een vriend op vakantie naar Thailand gaan;
  3. Tijdens je vakantie de hotels betalen met de creditkaart van de partij, geen bonnetjes inleveren en als je wordt betrapt zeggen “dat je per ongeluk de verkeerde creditcard hebt gebruikt”.
  4. Tenslotte dat rapport bij je baas (Ministerie BiZa) inleveren die het binnen de kortste keren lekt naar de media.

Forum voor Democratie heeft bij de eerste verkiezingen gepiekt en glijdt thans af naar twee elkaar naar het leven staande éénmansfracties, …..

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/is-thierry-baudet-een-telg-van-de-hugenoten--heeft-gekozen-voor-meer-rothschilds--en-oranjes/

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/een-lesje-elitegeschiedenis-thierry-baudet-en-zijn-uil-van-minerva/

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.M Steijn
2 jaren geleden

de onderbouwing staat inmiddels op de website. Je bent niet helemaal juist geinformeerd dus niet zo hoog van de toren blazen met dit rellerige bericht

blackpeat
Antwoord aan  A.M Steijn
2 jaren geleden

Zie mijn reactie op dit helemaal niet zo rellerige bericht op Herstel de Republiek. Heeft u het hele bericht trouwens wel gelezen aan de bron, alvorens zelf nogal hoog van de toren te blazen?

Kas
2 jaren geleden

De gevestigde lang bestaande politiek heeft voor de 2e maal [1e was Fortuin] -via eigen media laten zien schijt te hebben aan de kiezer.
.
Deze groep heeft vooral laten zien
“lak” te hebben
aan de Democratie
en Democratische beginselen

Gladiator
2 jaren geleden

@Kas,

Beste,

Mag ik aan u vragen waar u de afgelopen laat ik zeggen 100 jaar een democratie heeft kunnen vaststellen!!!!!!??????????

Ik kan geen democratie ontdekken, nergens……… dus ik daag u uit en wil er zelfs 100 euro voor kwijt!!! De enige staat cq land waar het een héél klein beetje LIJKT op een zgnd “democratie” is Zwitserland en zelfs daar kloppen de feiten en zaken niet helemaal!!!

Ben nu eens gewoon duidelijk en stop aub met het helpen van de bende leugenachtige psychopaten welke in den Haag op het blauwe nepleer zitten en elke dag weer proberen om de leugen nóg verder te verspreiden!!

Ik word werkelijk ziek van dat ellendige en zelfs idiote woord DEMOCRATIE!!!

Stop hiermee om dit nog verder te gebruiken om u niet ook achter deze volidioten te scharen!!
Ben geen wikipedia fan echter voor de sec domme uitleg over zaken die eigenlijk niets voorstellen en waar liegen niet echt nodig is gaat het nog enigzins en dus zou u om te beginnen eens daar kunnen opzoeken wanneer een land een DEMOCRATIE is en wanneer dus absoluut niet!! Capiche!!

Gladiator

Kas
Antwoord aan  Gladiator
2 jaren geleden

Ach ja – als je het zo bekijkt ;
.
Adolf Hitler ‘
-is immers ook Democratisch gekozen

blackpeat
2 jaren geleden

Democratie wordt zwaar overgewaardeerd, het is niets anders dan achter de kudde aan door de stront sjokken. Die kudde leeft nog in de droom dat als je naar de stembus gaat, om ongeacht welke politicus ook, een mandaat te geven om namens jou te spreken en te handelen, die ook jou belangen gaat behartigen. De geschiedenis leert ons dat dit nooit gaat gebeuren. Echte democratie? Een ploeg zakelijk ingestelde mensen, gekozen door het volk op hun capaciteiten, die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse behoeftes van een samenleving. Lucht, water, gezonde voeding, gezondheidszorg, energie voorzieningen, woonruimte, infra structuur, openbaar vervoer, openbare orde, goed en vooral onafhankelijk onderwijs, een echte onafhankelijk rechtspraak, etc, etc. Als verantwoordelijken in gebreke blijven? De zelfde behandeling als wij als we ons werk niet goed doen, dus niet oprotten met een gouden handdruk . Alle zaken die niet tot het dagelijkse reilen en zeilen van een samenleving horen, die worden door het volk via een referendum bepaalt. Wie dan nog op zijn stoel blijft zitten is automatisch voor, en mede verantwoordelijk. Zo betrek je de burger bij de samenleving, vrijblijvendheid is geen optie, meedoen of oprotten. Onmiddellijke afschaffing van partij politiek, van links tot rechts persen ze de burger zijn zuurverdiende geld af, hebben trouw aan de koning gezworen en dienen daarmee slechts de belangen van het grote geld. Ook vrijheid van godsdienst dient onmiddellijk uit de grondwet geschrapt te worden. Iedereen staat vrij te geloven wat hij wil, echter dit “geloof” in entiteiten waar geen enkel wetenschappelijk bewijs voor bestaat, mag absoluut geen invloed op besluitvorming in de samenleving hebben. Of u het wel of niet met mijn ideeën eens bent feit is dat als we het huidige systeem maar blijven faciliteren, door aan die zinloze stembus gang mee te blijven doen, er nooit iets ten gunste van het gewone hardwerkende burger zal veranderen.

Kas
Antwoord aan  blackpeat
2 jaren geleden

Meritocratie dus

blackpeat
Antwoord aan  Kas
2 jaren geleden

Dan heeft u mij niet begrepen.

Sem
2 jaren geleden

ook de SP ging bijna ten onder aan de politiek van de gevestigden. De laatste : Op Roemer werd ook karaktermoord gepleegd door dezelfde media trollen

Kees
2 jaren geleden

Alle partijen hebben boter op hun hoofd.Deze nieuwe partij vertolkte de al jarenlange onvrede. Onvrede dat de gevestigden Nederland hebben uitverkocht en hun vriendjes om de 4 jr, van stoel verwisselen = baantjes caroussel. FvD heeft gezien dat vanaf 2006 [verdrag] de burger niet meer gehoord werd -anders dan alleen met inlegvelletjes. De gevestigden willen de stoelendans -en inlegvelletjes behouden. Eindelijk staat er een groep op om hier wat aan te doen. Wat je nu ziet. Dit gebeurde ook Pim Fortuin. NL is monddood gemaakt en sociaal uitgekleed. Hollands klootjesvolk zijn de slaven van de Elite in Amerika. In WOII kende men het actieve verzet en ondergrondse. Hier laat men zich door [criminele bende] neoliberalen de ogen dichtsmeren en krijgt u “als u nog geluk hebt ‘werk – en anders 3 bijbanen ‘als enig inkomen. In Nederland zijn de gevestigde Politieke partijen in een verre gaande staat ontbinding -en de Rechtstaat is tegen betaling verkwanseld aan het bedrijfsleven en hun collusie vrienden.
En u gelooft nog in deze Media-trollen en Chaos .

Kaper
2 jaren geleden

Die 2 vrouwen die stront over Pim Fortuin heen gooiden waren in opstootjes -er ook weer bij. Deze zijn of handelen in dienst van een onroep

Deze landen zijn de grootste ‘nemers’ van de EU, Nederland bij de top 5 van ‘gevers’

Het was al zo vreemd allemaal omtrent Klimaatgoeroe Greta Thunberg, blijkt Antifa!