in ,

Het was leuk voor zolang het duurde: Forum voor “Democratie”- R.I.P.

terugkijken de 100 vragen van th

Dat je de “landelijke politiek” moet afschaffen en vervangen door een zakelijk ingestelde “Raad van Bestuur”, wordt voor de zoveelste keer duidelijk gemaakt door de Haegsche heren, rijksambtenaren door de belastingbetaler gepamperd en riant betaald.

Deze keer Forum voor Democratie en de over straat rollebollende “partijtop”, bestaande uit hebberige narcisten, leugenaars en bonnetjesfraudeurs.

We gaan er niet te veel woorden aan vuil maken. In het Haegsche konkelhuis maakt iedereen deel uit van dezelfde secte, met een eigen script.

Maar als je een partij of beweging koste wat kost kapot wilt maken dan moet je als meneer Baudet de volgende acties ondernemen:

  1. Een rapport schrijven over een medebestuurder die je eruit wilt gooien zonder onderliggende stukken als bijlagen, bewijzen, getuigeverklaringen en het toepassen van hoor en wederhoor;
  2. Met een vriend op vakantie naar Thailand gaan;
  3. Tijdens je vakantie de hotels betalen met de creditkaart van de partij, geen bonnetjes inleveren en als je wordt betrapt zeggen “dat je per ongeluk de verkeerde creditcard hebt gebruikt”.
  4. Tenslotte dat rapport bij je baas (Ministerie BiZa) inleveren die het binnen de kortste keren lekt naar de media.

Forum voor Democratie heeft bij de eerste verkiezingen gepiekt en glijdt thans af naar twee elkaar naar het leven staande éénmansfracties, …..

Lees verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

Is Thierry Baudet een telg van de Hugenoten? Nederland heeft gekozen voor méér Rothschild’s, Rockefeller’s en Oranje’s

Een lesje elitegeschiedenis: Thierry Baudet en zijn Uil van Minerva

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU nederland 1544542512

Deze landen zijn de grootste ‘nemers’ van de EU, Nederland bij de top 5 van ‘gevers’

Greta Antifa

Het was al zo vreemd allemaal omtrent Klimaatgoeroe Greta Thunberg, blijkt Antifa!