in , , ,

Hoe gaan wij straks om met verplichte vaccinaties?

Het hersenspoelen van de bevolking richting verplichte vaccinaties tegen het “vreselijke coronavirus” wordt stap voor stap opgebouwd.

We zullen pas meer weer een normale samenleving krijgen als er eindelijk een vaccin beschikbaar is.

Het zou volkomen naïef zijn om te denken dat er op een gegeven moment geen verplichte vaccinaties tegen het coronavirus gaan komen.

Niet alleen was dat altijd al de bedoeling van deze hoax, maar het hersenspoelen van de bevolking verloopt voortvarend en wij zijn op dit moment al op het punt aanbeland dat een meerderheid van de bevolking voor een dergelijke verplichte vaccinatie is.

Althans, dat “blijkt” uit een enquête van de gedrukte Telegraaf onder de eigen lezers, waarbij op dit moment al 51 procent aangeeft over te willen gaan tot dwang om iedereen te vaccineren, dit uiteraard onder het aloude (niet kloppende) excuus dat de ongevaccineerden een groot gevaar vormen voor de rest.

De commentaren die daarbij aangetroffen worden zijn ook niet mis en mensen die vaccinaties weigeren worden “de paria’s van de maatschappij” genoemd. Velen stellen dan ook voor om deze “antivaxxers” volledig te isoleren en uit te sluiten van alle voordelen die een normale maatschappij heeft te bieden.

Verder is driekwart van de ondervraagden van mening dat het virus niet op een normale manier is te stoppen door maatregelen zoals die nu worden gehanteerd en eist men een veel hogere dekkingsgraad bij de coronavaccinaties dan nu het geval is bij andere entingen.

Daarnaast is men van mening dat als mensen niet gedwongen kunnen worden om gevaccineerd te worden, deze uitgesloten moeten worden van dure medische behandelingen en IC bedden.

Op dit moment wil 65 procent van de ondervraagden zich laten inenten tegen het coronavirus en is een kwart nog huiverig om dit te laten doen. De reden dat een kwart huiverig is is niet omdat ze tegen vaccinaties zijn, maar omdat ze bang zijn dat een vaccinatie vanwege de urgentie niet genoeg wordt getest en dat het daarom gevaarlijk kan zijn.

Waarschijnlijk geven de cijfers wel een aardig beeld over hoe de vlag erbij hangt bij het merendeel van de bevolking. Ook geeft het huidige percentage van 51 procent van mensen die verplichte vaccinaties willen, nu al aan dat dit aantal straks alleen maar enorm zal groeien als er allemaal positieve geluiden komen over een nieuw vaccin dat, “echt waar, mensen zal beschermen tegen het mogelijk dodelijk virus”.

De vraag is dan ook hoelang het zal duren voordat er zich een meerderheid in de Tweede Kamer gaat vormen en welke politici eventueel genoeg ruggengraat hebben om zich hiertegen te verzetten. Gezien de ervaringen van de afgelopen eeuw, kunnen wij nu al verklappen dat dit er niet veel zullen zijn. Bovendien staan er volgend jaar Tweede Kamerverkiezingen op het spel en zal geen van de politici het risico willen lopen gebrandmerkt te worden als een paria omdat ze tegen “veilige coronavaccinatie” zijn.

Omdat dit Nederland is, waar men ogenschijnlijk in vrijheid leeft, gaat misschien de overheid niet zover om het te verplichten, maar komt het wel met allerlei verplichte maatregelen waardoor er toch in de praktijk een dergelijke verplichting ontstaat.

Zeker is dat het argument van “alleen iemand die gevaccineerd is kan volledige vrijheid genieten” op allerlei mogelijke manieren uit de kast zal worden getrokken. Hierdoor hoeven ze dan niet perse de vaccinatie verplicht te stellen om het hetzelfde effect te kunnen bereiken.

Je krijgt dan een maatschappij waarbij gevaccineerden een soort digitaal vaccinatiepaspoort krijgen waartoe afgelopen 31 maart, hoe “toevallig” de wet al is aangepast. Vooralsnog zal het verlopen via bijvoorbeeld de mobiele telefoon en later als een ingebouwde chip want dat is veel praktischer.

Ondernemingen zoals openbaarvervoerbedrijven, luchtvaartmaatschappijen, betaald voetbalverenigingen, supermarkten, kortom ieder bedrijf waar mensen naar binnen komen, zullen verplicht worden om dat vaccinatiepaspoort te controleren voordat mensen naar binnen mogen.

Je kunt hierbij denken aan een soort toegangspoortjes zoals ze die nu al hanteren bij het OV. Poortjes die opengaan als je je digitale vaccinatiepaspoort laat scannen. Later zullen ook de andere …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

7 Comments

Laat een reactie achter
  1. Illuminati, bijbelboek openbaringen zegt dit al, als je het merkteken niet draagt kun je niet kopen of verkopen, dan maar niet, ga ik wel plunderen, voor mij geen vaccin, en geen chip

  2. Helemaal mee eens, ik hoop echt dat meer mensen hun ogen open gaan. Die hele hetze rondom dit virus om ons straks een verplichte vaccinatie op te dringen is precies het plan van de Deep State en zo een gevaarlijk persoon als Bill Gates. Helaas slapen de meeste mensen en kiezen vanuit hun angst voor een ” remedie” dat sowieso niet beschermt maar het immuunsysteem onderdrukt…. met alle gevolgen van dien

  3. In UN Agenda 21 en 2030 die gaat over duurzaamheid staat dat men de wereldbevolking wil terug brengen naar 500 mljoen mensen. Op mijn diverse vragen hierover bij de Tweede Kamer fracties heb ik tot op heden nog nooit antwoord gekregen.
    Als U het eens bent met deze UN Agenda’s kunt U met een gerust hart ieder vaccin accepteren dat U wordt aangeboden. U werkt dan ook mee om gemakkelijker de 1.5 m afstand met de naam Het Nieuwe Normaal altijd en overal aan te houden.

    De Nieuwe Wereld Orde en de Illuminatie willen Uw medewerking graag steunen en zijn graag bereid de vaccinatie gratis te verschaffen.

  4. Hoe gaan we ermee om??? Helemaal NIET, NIKS, NOPPES, NADA! ze kunnen het in hun reet steken. Desnoods ga ik dan wel over straat met een mondkapje met zo’n prachtige gele ster erop en de tekst: Ik ben kerngezond maar wordt gestraft en u bent slaaf!

  5. De Club van Rome, Illuminatie, Cabal, Foundation, overheid en alle andere mafia die ik niet genoemd heb pompt geen druppel in mijn lijf!

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

Flinke daling uitstoot door coronacrisis, klimaatdoelen opeens binnen bereik

Duitse professor: “De lockdown was volstrekt onnodig en te laat, epidemie ging al op retour”