in , ,

Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch

Wat nu als ook deze ‘complottheorie’ waar blijkt te zijn?

Minister Hugo de Jonge heeft een paar dagen geleden in een brief aan de Tweede Kamer toegegeven dat de nano deeltjes in het Pfizer vaccin een ‘risico’ vormen, omdat het om nieuwe technologie gaat die nog nooit in goedgekeurde vaccins heeft gezeten.

Desondanks ziet de overheid geen bezwaar om onder EU vlag de levering van dit vaccin gewoon door te laten gaan (2).

Een Amerikaanse journalist schrijft dat de nano deeltjes ‘potentieel dodelijk’ zijn, wat overigens pas bewezen kan worden als het vaccin daadwerkelijk aan mensen is toegediend. Wil men het echt zover laten komen?

Stel dat u van uw huisarts een nieuwe pijnstiller krijgt voorgeschreven. Als u het middel bij de apotheek gaat halen, krijgt u zowel mondeling als schriftelijk te horen dat er nieuwe stoffen in deze pijnstiller zitten, waarvan de werking slechts theoretisch is, en daarom een extra risico voor u vormen.

Gaat u het dan toch slikken? (Nu zegt u natuurlijk ‘nee’, maar de realiteit anno 2020 is dat driekwart van de mensen het dan waarschijnlijk toch doen. Kijk maar naar hoe de absurde mondkapjesplicht – volgens ons enkel bedoeld om mensen psychologisch te kneden en rijp te maken voor vaccinaties – blindelings wordt opgevolgd).

Synthetische stof PEG kan levensbedreigende reacties veroorzaken

Het Pfizer vaccin moet bij -70 graden Celsius worden bewaard, wat zelfs voor een vaccin extreem koud is. De reden is dat de ingrediënten anders vervallen en niet meer werken.

Pfizer beweert dat dit ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden!

Rapporteren

3 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Het is oorlog !!!!
7 dagen geleden

Het is moeilijk voor te stellen voor velen, maar er is een wereldwijde samenzwering tegen de mensheid door een kleine satanische elite die kan heeft gezien te infiltreren in veel organisaties.
Conspiracy denkers hebben uiteindelijk volledig gelijk gekregen waar zij niet blij mee zijn want zij hadden liever gezien hadden dat het niet waar was ….

Deze satanische elite (in de VS Deep State) wil een wereldregering opzetten waarbij burgers geen enkel recht meer bezitten en gezien worden als slaven. Voor wie toch een naam wil horen, moet denken aan Khazarische joden, Illuminati, Globalisten, Deep State, Rothschilds ….

Veel non-governmental organisaties zijn hierin betrokken geraakt (UN, WHO, WEF, IMF, EU, FBI, CIA) en uiteindelijk ook regeringen. Ook de Nederlandse regering is volledig corrupt ….

Nu wordt ook duidelijk waarom de NL regering zo’n vreemd beleid voerde de afgelopen 20 jaar.
Met zogenaamde klimaat plannen terwijl er niets aan de hand is, met immigranten die nooit zullen integreren, met windmolens en zonnepanlen die veel geld kosten maar niet geschikt zijn voor vervangen van de bestaande centrales. Rutte CS wil bewust NL naar een cultureel en financieel failliet brengen zodat de Cabal (zo noem je de vijand) een wereldregering kan vormen.

Een ten slotte CV-19. CV-19 is een kunstmatig gemaakt virus, een biowapen, dat door de elite is gemaakt en losgelaten om de wereld naar een failliet te leiden.

Het is onvoorstelbaar dat een zekere minister de Jonge wel even gaat besluiten dat de mogelijk negative gevolgen acceptabel zijn. Waarmee deze man onmiddellijk een massa moordenaar is vergelijkbaar met de grootste crimineel …
Om te beginnen is CV-19 een mild virus vergelijkbaar met andere virussen.
Dit virus is weinig gevaarlijk en mensen kunnen prima genezen met HCQ + Zn.
Maar wat extreem gevaarlijk is, is het vaccin.
Het is vanaf het begin de bedoeling geweest van de cabal een vaccin te gebruiken om mensen te besmetten door nanodeeltjes in het bloed van mensen te brengen.
Die deeltjes zijn extreem gevaarlijk omdat daarmee mensen met 5G masten kunnen worden gevolgd. Verder kan het DNA van mensen worden veranderd op afstand … Dat kan niet meer ongedaan worden gemaakt. Weiger daarom ieder virus en ook iedere test.

Wordt wakker mensen. Het is oorlog.

Tiekje
Antwoord aan  Het is oorlog !!!!
6 dagen geleden

ik ga dit delen op fb

Vangils
7 dagen geleden

Gewoon doorgaan? Mooi niet eerst uitproberen bij hogo.onze zorg,meneer van beroep schoolmeester ex nu veel verstand van heroïne en andere hulpmiddelen

Tiekje
6 dagen geleden

MONDKAPJES EN HET VACCIN ZIJN EXPIRIMENTEN
Het kabinet realiseert zich mogelijk onvoldoende dat de wet het zonder instemming doorvoeren van medische experimenten op onvolledig geïnformeerde proefpersonen strafbaar stelt met maximaal een jaar gevangenis. Mocht er sprake zijn van letsel of overlijden, dan maakt het kabinet zich mogelijk schuldig aan zware mishandeling, doodslag of zelfs moord. Het kabinet doet er goed aan eerst gedegen juridisch advies te zoeken alvorens de bevolking te onderwerpen aan onvrijwillige medische experimenten.

Dirk
6 dagen geleden

In de brief lees ik niets over de Nano deeltjes.

Poetin: Coronavirus-pandemie kan resulteren in een economische crisis op schaal van de ‘Grote Depressie’

De Grote Reset: hadden de ‘complotters’ gelijk?