in , ,

Rutte zorgt goed voor islamitische jihadisten in de gevangenis, blijkt jihadlectuur aan terroristen te verstrekken

terror 1546608726
Clker-Free-Vector-Images / Pixabay

Gaaf Land , dat mooie vaasje, gewoon ondermijnen via gevangen jihadisten

Het en de PVV willen opheldering over de beschikbaarheid van jihadistische lectuur in de in Vught, waar ook terroristen vastzitten. De Telegraaf bericht hierover, na een tip van een gedetineerde.

De meeste boeken die beschikbaar zijn in Vught, zijn door gedetineerden aangevraagd, legt een woordvoerder van het ministerie van Justitie en Veiligheid uit.

De titels die in De Telegraaf worden genoemd, zijn inderdaad verkrijgbaar in Vught, aldus de woordvoerder. Een van de titels werd vanwege de extreme inhoud verwijderd uit Britse gevangenissen, meldde de BBC in 2016.

Machiel de Graaff (PVV) wil dat alle islamitische lectuur wordt verboden in gevangenissen. “Totale gekte, we moeten deïslamiseren”, twittert hij.

Lees ook eens verder bij de bron: ThePostOnline

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
amsterdam 1546607959

Amsterdam: handhaving vermijd bewust de “u weet wel wijken” tijdens jaarwisseling, dit zou ook al vaker gebeuren buiten oudjaarsdag

lol 1546609622

Weet u nog de aanscherping van privacywetgeving om illegale immigratie tegen te gaan? Vooral burgers met verkeersboetes gepakt