in , , ,

Verkiezingen NL 2017 – Waarom u niet weer VVD moet stemmen

7863595084 0e2318fcde VVD1

Met de verkiezingen die nu heel dichtbij komen, wordt het tijd dat wij van Urubin  traditiegetrouw weer een stevige duit in zakje gaan doen. Wederom nemen we de taak op als uw geheugen, als het gaat om de diverse partijen, wat ze ons geflikt hebben en we weer zullen laten gebeuren als we zo gek zijn er wederom op te stemmen.

In dit eerste deel willen wij u eraan herinneren waarom het geen goed idee is om op de VVD te stemmen:

De meest leugenachtige premier ooit

Mark Pinokkio Rutte ging de afgelopen vier jaren van leugen naar leugen. Het ging al mis tijdens de verkiezingen waar hij iedere burger 1000 euro beloofde, weet u het nog? En eerst probeerde hij zich eruit te lullen door te zeggen dat deze 1000 eurotjes terug zouden vloeien in de portemonnee van de burger door lastenverlichting(op arbeid) om vervolgens de grootste bezuinigingen in de laatste 8 jaar door te voeren en dat net na de aderlating die Peter Jan Balkenende van het CDA veroorzaakte met zijn eerst het zuur dan het zoet fabeltje.vvd06 e1430330603131

Pas tegen het einde van zijn regeerperiode gaf Rutte toe dat we niets hebben gekregen, laat staan 1000 Euro. Zijn enige excuus was dat hij er van “baalde” om ons vervolgens een nieuwe dolk in de rug te steken met het Oekraïne . Ons keiharde nee werd een ja met een niet rechtsgeldige aanvulling(Want Oekraïne hoefde het niet te ondertekenen.)

Al met al geen lovenswaardige prestaties die al helemaal niet beloond moeten worden met uw stem.

De VVD is de meest corrupte partij van Nederland.

Welbeschouwd moet de VVD eigenlijk het predicaat criminele organisatie krijgen, gezien de enorme hoeveelheid fraude en corruptie schandalen van de afgelopen jaren. En daar stopt het niet, getuige de Teeven deal, met bijbehorende bonnetjesaffaire die het dynamische duo Teeven en van Opstelten de kop kostte en waarbij nu duidelijk is geworden dat de zittende minister van veiligheid en Ard van der Steur de boel willens en wetens heeft lopen saboteren. Willen we dat soort figuren in de , en dan ook nog eens op een ministerie als justitie en veiligheid?

De VVD is er alleen voor de rijken

En daarmee bedoelen we de echt rijken en de corporaties. Middenstand en lager is plukvee en dat heeft u de afgelopen acht jaren sinds Bruin I aan den lijve kunnen ondervinden. Bent u oud dan mag u dood en u moet doorwerken tot uw 67ste ook al hebben we er geen voor. Dus tenzij u meerdere miljoenen op uw rekening heeft staan, is de VVD er niet voor u.

Met bovenstaande wapenfeiten in de zak, is de VVD met afstand de meest slechte en foute partij om op te stemmen. Vandaar dat ze de eer heeft in deze serie de kop af te bijten. En dan zijn we nog niet ingegaan op de belangenverstrengelingen van Edith Schippers, De onderste steen in het MH17 drama, en ga zo maar verder.

Als u wel gaat stemmen, stem dan op bij voorkeur nieuwe partijen en in ieder geval op een partij die nog niet eerder heeft geregeerd. Dat geeft minder kans op corruptie, belangenverstrengeling en de grootste kans op veranderingen ten goede, en heeft u het helemaal gehad met alle partijen stem dan gewoon niet of blanco want als er daar maar genoeg van zijn zend ook dat een stevig signaal uit naar .

Lees verder via de Bron: urubin.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
e83cb00f2ef0053ecd0b470de7444e90fe76e6dd1cb3154990f9c8 640 stress

Heeft u het ook zo druk? Stress maakt mensen dommer en dommer

29319381282 8b66fbe6c6 realnews

Van ‘Complot Theorie’, via ‘Nepnieuws’ naar… ‘Alternatieve Feiten’