in , , ,

Verkiezingen NL 2017 – Waarom u niet weer VVD moet stemmen

Met de verkiezingen die nu heel dichtbij komen, wordt het tijd dat wij van Urubin  traditiegetrouw weer een stevige duit in zakje gaan doen. Wederom nemen we de taak op als uw geheugen, als het gaat om de diverse partijen, wat ze ons geflikt hebben en we weer zullen laten gebeuren als we zo gek zijn er wederom op te stemmen.

In dit eerste deel willen wij u eraan herinneren waarom het geen goed idee is om op de VVD te stemmen:

De meest leugenachtige premier ooit

Mark Pinokkio Rutte ging de afgelopen vier jaren van leugen naar leugen. Het ging al mis tijdens de verkiezingen waar hij iedere 1000 beloofde, weet u het nog? En eerst probeerde hij zich eruit te lullen door te zeggen dat deze 1000 eurotjes terug zouden vloeien in de portemonnee van de burger door lastenverlichting(op arbeid) om vervolgens de grootste bezuinigingen in de laatste 8 jaar door te voeren en dat net na de aderlating die Peter Jan Balkenende van het CDA veroorzaakte met zijn eerst het zuur dan het zoet fabeltje.

Pas tegen het einde van zijn regeerperiode gaf Rutte toe dat we niets hebben gekregen, laat staan 1000 Euro. Zijn enige excuus was dat hij er van “baalde” om ons vervolgens een nieuwe dolk in de rug te steken met het Oekraïne . Ons keiharde nee werd een ja met een niet rechtsgeldige aanvulling(Want Oekraïne hoefde het niet te ondertekenen.)

Al met al geen lovenswaardige prestaties die al helemaal niet beloond moeten worden met uw stem.

De VVD is de meest corrupte partij van Nederland.

Welbeschouwd moet de VVD eigenlijk het predicaat criminele organisatie krijgen, gezien de enorme hoeveelheid fraude en corruptie schandalen van de afgelopen jaren. En daar stopt het niet, getuige de Teeven deal, met bijbehorende bonnetjesaffaire die het dynamische duo Teeven en van Opstelten de kop kostte en waarbij nu duidelijk is geworden dat de zittende minister van veiligheid en Justitie Ard van der Steur de boel willens en wetens heeft lopen saboteren. Willen we dat soort figuren in de tweede kamer, en dan ook nog eens op een ministerie als justitie en veiligheid?

De VVD is er alleen voor de rijken

En daarmee bedoelen we de echt rijken en de corporaties. Middenstand en lager is plukvee en dat heeft u de afgelopen acht jaren sinds Bruin I aan den lijve kunnen ondervinden. Bent u oud dan mag u dood en u moet doorwerken tot uw 67ste ook al hebben we er geen banen voor. Dus tenzij u meerdere miljoenen op uw rekening heeft staan, is de VVD er niet voor u.

Met bovenstaande wapenfeiten in de zak, is de VVD met afstand de meest slechte en foute partij om op te stemmen. Vandaar dat ze de eer heeft in deze serie de kop af te bijten. En dan zijn we nog niet ingegaan op de belangenverstrengelingen van Edith Schippers, De onderste steen in het drama, en ga zo maar verder.

Als u wel gaat stemmen, stem dan op bij voorkeur nieuwe partijen en in ieder geval op een partij die nog niet eerder heeft geregeerd. Dat geeft minder kans op , belangenverstrengeling en de grootste kans op veranderingen ten goede, en heeft u het helemaal gehad met alle partijen stem dan gewoon niet of blanco want als er daar maar genoeg van zijn zend ook dat een stevig signaal uit naar .

Lees verder via de Bron: urubin.com


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jungleelephant
4 jaren geleden

Voor mij is er maar een partij die het licht weer kan laten schijnen in dit verdonkerde land,en dat is de Pvv!Prioriteiten stellen en de zwaarstwegende lasten het eerst aan pakken!

Peter
4 jaren geleden

JUIST, VOLKOMEN MEE EENS !!

Kas
4 jaren geleden

..
De PVV sluit niemand uit – ook de VVD niet.
.
Dus komt er eenj combinatie van PVV – VVD en SGP
Want de SGP sluit zich pveral; bij aan

nit
4 jaren geleden

..
Het gaat zeker niet “Democratisch”
Want die Flikker dat adhd figuur, de slang
of vol gescheten psling vel ‘Rutte, zal proberen weer aan de macht te komen
Neem een knuppel mee op 15 maart

C J Fikke
4 jaren geleden

Ik vind dat ze in een vliegtuig met Rutte er in moeten droppen in Sirie ik ga kompleet over mijn nek als hij weer gekozen wordt. Ze moeten hem opsluiten in een gesloten afdeling. De lachende bloedzuiger

Hein
4 jaren geleden

Of de mensen zijn blind en doof die op de vvd gestemd hebben Of ze zijn zelf zo achterbaks want als ergens gelogen en bedrogen word dan is het bij VVD de stemmen werden handmatig geteleld uitslag was er nog eerder als digitaal ????????

jungleelephant
Antwoord aan  Hein
4 jaren geleden

Onbegrijpelijk,inderdaad!

NICOLAI
4 jaren geleden

Deze zgn. Democratische Rechtstaat !!! – wordt al jaren lang overeind gehouden door middel van fraude

Bert
4 jaren geleden

Er is maar 1 persoon voor nodig om dit probleem definitief op te lossen. Croeger kwamen die personen als Helden in geschiedenis boeken

Sator
4 jaren geleden

LET EENS OP :
.
De VVD eb PVV zijn “intern” vrienden – en naar buiten toe vijanden.
.
De PVV had geen programma – maar diende er voor om de PvdA uit de regering te houden:- zo dat de VVD weer de leiding zou krijgen,
,
Via een U-bocht constructie stembusfraude
.

Hein
4 jaren geleden

Dit waren geen verkiezingen Alles was al geregeld kijk hoe ze naast elkaar staan tijdens de verkiezingen dat waren geen rivalen rutte had ook geen afschijd genomen hij gaat gewoon verderver alles was een grote bluf samen met nieuws uitzendingen

DEMIURG
4 jaren geleden

Uit angst dat de PVV de grootste zou worden hebben veel mensen op de VVD gestemd. Er is dus niet uit principe gestemd

Roelof
4 jaren geleden

Hang die linkse Rutte op.. Hij is een vuile NSB er.. Jaren VVD gestemd , maar nooit weer..!!! PVV is onze partij ….!!!

Heeft u het ook zo druk? Stress maakt mensen dommer en dommer

Van ‘Complot Theorie’, via ‘Nepnieuws’ naar… ‘Alternatieve Feiten’