in , ,

Voor velen is de zorgpremie niet meer op te brengen

psy1

De hele dag wordt de bevolking geconfronteerd met de alsmaar stijgende kosten voor de gezondheidszorg en waarschuwingen dat dit in de toekomst alleen maar nog hoger zal worden.

Ook in het nieuwe jaar gaat iedereen weer meer betalen en voor veel mensen is de maat vol en vinden zij dat de zorgpremie niet meer is op te brengen.

De Telegraaf houdt regelmatig onderzoeken onder hun lezers met een item dat heet Stelling van de Dag. Enkele dagen geleden was die stelling of men wel of niet vindt dat de zorgpremie niet meer is op te brengen.

Een overweldigende 87 procent van de deelnemers was van mening dat de zorgpremie niet meer is op te brengen. Driekwart van de ondervraagden heeft niets op met de marktwerking in de zorg en maar liefst 90 procent zou het liefst terug willen naar het oude systeem van een ziekenfonds met daarnaast de mogelijkheid om particulier te verzekeren.

Iemand zei: “Het is te absurd voor woorden dat je met een vergelijkbaar pakket voor 50 gulden verzekerd was en hier nu 170 euro voor betaald”. Omgerekend komt dit er op neer dat je voor hetzelfde pakket nu 375 gulden betaalt of toen iets meer dan 22 euro betaalde voor een ziekenfondsverzekering.

En het ziet er ook niet naar uit dat het op termijn beter zal worden, want als we iets verder kijken dan kunnen we volgens het CPB het volgende verwachten.

De gemiddelde premie voor een zorgverzekering gaat deze kabinetsperiode in totaal met 311 euro omhoog. In 2021 betaalt een verzekerde gemiddeld 1601 euro per jaar. Dit jaar was dat 1290 euro.

De stijging is berekend door het Centraal Planbureau (CPB). Het CPB heeft vragen van Tweede Kamerleden over de gevolgen van het regeerakkoord beantwoord. Een van de vragen ging over de ontwikkeling van de zorgpremie.

Volgens het CPB zal die de komende vier jaar verder stijgen. Dat komt doordat de zorg steeds meer geld kost.

Bij de stelling van de Telegraaf antwoordde ook iemand dat de privatisering van de zorg de grootste fout is die ooit is gemaakt.

Misschien is het voor velen nu eindelijk eens tijd geworden om de ogen te openen. De privatisering van de zorg is helemaal geen fout, het vormt onderdeel van een weldoordacht plan.

Wat is de reden dat er een overheid zit in Den Haag? Is dat voor het welzijn van de bevolking? Natuurlijk niet, dat is het eerste fabeltje dat de wereld uit moet.

Er zit een overheid in Den Haag als werktuig van de elite, niets meer en niets minder. Wij hebben daar eerder een uitgebreid artikel over geschreven dat eigenlijk heel goed is samen te vatten in de volgende uitspraak van John Lennon.

xxx

Het doel van de zorg is al heel lang niet meer het beter maken van mensen, maar om zoveel mogelijk omzet te draaien, waardoor de bedrijven die grotendeels in handen van de elite zijn, forse winsten maken.

Het is in opdracht van overheden die werken in dienst van de elite om dat voor elkaar te krijgen en dit te verkopen aan de bevolking. Vraag jezelf eens af waarom politici jaarlijks naar de Bilderberg Conferentie gaan en heel vereerd zijn wanneer ze worden uitgenodigd? Dit is niet omdat ze daar betere dingen voor het volk kunnen bereiken, maar dat is wel de plek waar ze hun orders krijgen en waar hen mooie dingen in het vooruitzicht worden gesteld wanneer ze hun politieke loopbaan achter de rug hebben.

Daarom zal het aantal chronisch zieke mensen in ons land gestaag toenemen, daarom zullen ieder jaar de zorgkosten omhoog gaan, daarom zullen steeds meer mensen medicijnen slikken waardoor ze nog meer medicijnen nodig hebben om de bijwerkingen te bestrijden.

Plotseling treden protocollen in werking en voor u het weet heeft u een kast vol pillen. En als een medicijn een hoofdwerking heeft dan heeft het ook bijwerkingen en voor u het weet, krijgt u dan weer een nieuw medicijn tegen de bijwerkingen van de vorige, maar ook dat medicijn heeft weer bijwerkingen. Ja, het gaat goed met de farmaceutische giganten; hierop kom ik zeker later nog terug.

Het volgende bericht illustreert de waanzin:

Op 1 januari 2014 hadden 8,2 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische ziekten. Dit komt overeen met de helft van de Nederlandse bevolking.

Hoeveel procent van de dieren in de natuur loopt rond met een chronische ziekte? Natuurlijk zullen er wel een aantal zijn waar wat aan mankeert, maar er is niet één soort waarvan meer dan de helft chronisch ziek is. Onze bevolking is dat wel.

Wordt het niet hoog tijd dat er een lampje gaat branden bij de bevolking en dat ze gaan beseffen dat ze niets anders zijn dan grondstoffen voor de medische industrie?  Want zonder zieken geen industrie en zonder zieken geen winst. Dat begint op steeds meer plekken zijn effect te sorteren. Zie ook in Engeland hoe ze daar op het punt staan homeopathie en natuurlijke kruiden te verbannen als geneesmiddel. En dat is simpelweg omdat het een te grote concurrent wordt voor Big Pharma.

Overheden zullen nooit veranderen en dus blijft over dat je zelf moet veranderen. Zodanig dat je niet langer meer meewerkt aan het voeden van de medische industrie. Dit doe je door in ieder geval je levensstijl zodanig aanpassen dat je met een grote boog om alle bewerkte voedsel heen loopt en waar mogelijk biologisch eet. Je doet dit door, in overleg en verantwoord, chemische medicijnen zoveel mogelijk af te bouwen en in plaats daarvan al het mogelijke te doen om je eigen immuunsysteem te versterken.

Wanneer mensen alleen al het bovenstaande zouden doen en verder niets, dan zou je een geweldige terugloop zien in het aantal chronisch zieke mensen.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hoax 2097359 960 720 900x600

Geef de EU uw mening over nepnieuws

5279068812 09578e82c4 euro crash

BIS: ‘Effect kwantitatieve verruiming zo goed al uitgewerkt’