in , ,

Zorgpremie honderden euro’s hoger

Waar we het nu nog liever niet over hebben, is dat door de Corona-maatregelen niet alleen de economie instort en de werkloosheid stijgt, maar dat ook de zorgkosten explosief toenemen.

Aan de ene kant zijn er zorginstellingen die omzet mislopen, aan de andere kant zijn er zorginstellingen die juist meer omzet maken. Beide kost miljarden. Wie gaat dat betalen?

De vaak verguisde laten zich deze dagen van hun beste kant zien.

Vrij snel nadat  de uitbrak, kwamen de zorgverzekeraars met een voorschotregeling om de extra kosten die de ziekenhuizen moeten maken op te vangen.

Begin mei kwam er ook een regeling voor de zorgaanbieders die vanwege het risico op besmetting geen patiënten meer kunnen behandelen. De zorgverzekeraars hadden geen keus.

Ze kunnen de zorgmedewerkers, onze helden van de , moeilijk zonder laten zitten. Het zou ook ondenkbaar zijn dat zorginstellingen hierdoor failliet zouden gaan.

Dus trokken de zorgverzekeraars de portemonnee.

Lees verder bij de bron: Wynia’s Week


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het leven is nu echt veel stressvoller dan in de jaren negentig

Italiaanse leider kraakt ‘valse Corona cijfers’: 25K stierf niet, het is een manier om een ​​dictatuur op te leggen