in , ,

Epstein kreeg drie 12-jarige Franse meisjes als verjaardagscadeau, aldus voormalige ‘Sex Slaaf’

3eb

We wisten dat een zieke puppy was, maar niemand wist dat hij zo dement was.

Epstein zou ooit drie 12-jarige meisjes hebben ingevlogen uit als verjaardagscadeau, zegt een voormalige ‘seksslavin' in nieuw vrijgegeven gerechtelijke documenten.

De aantijgingen zijn vervat in meer dan 2.000 pagina's van een civiel proces van 2005, ingesteld door Virginia Guiffre, die beweert dat ze gedwongen was een seksslavin te worden voor de psychotische miljardair. Die documenten werden op 9 augustus vrijgegeven – slechts enkele uren voordat Epstein naar verluidt zou hebben gepleegd.

Volgens Guiffre zijn de drie jonge meisjes uit arme gezinnen ingevlogen en misbruikt door Epstein, meldt The Telegraph.

“Het ergste dat ik uit zijn eigen mond hoorde, waren deze mooie 12-jarige meisjes die hij had ingevlogen voor zijn verjaardag. Het was een verrassingsverjaardagsgeschenk van een van zijn vrienden en ze kwamen uit Frankrijk. Ik heb ze gezien, ik heb ze ontmoet, ‘zei ze.

“Jeffrey schepte daarna op nadat hij hen had ontmoet dat ze 12-jarigen waren en uit Frankrijk waren overgevlogen omdat ze daar echt arm zijn, en hun ouders het nodig hadden of wat dan ook en ze waren absoluut vrij om te blijven en vlogen uit.”

The Daily Beast meldde ook de nieuwe schandalige aanklachten.

De details die uiteindelijk naar voren kwamen, waren vaak schokkend en soms bizar. Voor de verjaardag van Epstein een jaar, volgens beschuldigingen in een civiele procedure, kreeg hij drie 12-jarige meisjes uit Frankrijk, die werden gemolesteerd en de volgende dag terug naar werden teruggevlogen. Deze zelfde burgerlijke aanklachten beweren dat jonge meisjes uit Zuid-Amerika, Europa en de voormalige Sovjetrepublieken, van wie weinigen Engels spraken, werden aangeworven voor het seksuele plezier van Epstein. Volgens een voormalige boekhouder werkte een aantal van de meisjes voor MC2, het modellenbureau van Jean Luc Brunel, een oude bekende en frequente gast van Epstein. Brunel ontving $ 1 miljoen van de miljardair rond de tijd dat hij het bureau begon.

Volgens de nieuwe documenten probeerde Epstein ook seksslavin Guiffre om te kopen om zijn kind te dragen en aan hem en zijn partner, Ghislaine Maxwell, te geven,

“Hij bood me elke maand een landhuis en een deel van zijn geld aan, ik ben vergeten hoe hij het noemde, een maandelijks inkomen van wat hij verdiende om een ​​van zijn kinderen te baren,” zei ze.

“De stelling was dat als er ooit iets zou gebeuren tussen Jeffrey en ik, ik mijn kind in principe aan hem zou moeten overgeven en dat het kind van hem en Ghislaine zou zijn, en ik er voor zou zorgen zolang er niets tussen Jeffrey gebeurde en ik. Dus ik was daar nogal van in de war. ‘

Guiffre beweert ook dat ze drie keer gedwongen was om seks te hebben met Prins Andrew toen ze 17 was.

Lees verder bij de bron: worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU en VN

De VN verklaart een totalitaire oorlog aan de vrijheid van meningsuiting

vastgebonden 1566277751

Bizar: Nieuwe wet maakt dwangbehandeling in eigen huis mogelijk