in , , , ,

Het gaat maar door, week in week uit: De asielinstroom van week 41 bedroeg ongeveer 800

De asielinstroom van week 41, bestaande uit eerste asielaanvragen, herhaalde asielaanvragen, hervestiging, herplaatsing en nareizigers bedroeg ongeveer 800.

Doorgaans stromen wekelijks 500-600 in.

Het is vooralsnog onbekend waardoor afgelopen week wederom zoveel (800) asielzoekers Nederland instroomden. (Nu ja, de grenzen staan wagenwijd open).

Wel gek dat er nooit een week is dat er maar 300 of 200 asielzoekers instromen, of 100, of 0.

De asielinstroom bedraagt wekelijks altijd 400 of meer. Alsof er een soort van groter plan achter zit. Ter vergelijk: het dorp Castenray (plaatsengids) in de provincie Limburg heeft ook 800 inwoners.

Je zou kunnen zeggen dat er wekelijks een compleet dorp Nederland asielinstroomt.

Wat doen al die mensen hier? Zoveel dorpen hebben we niet eens, en straks hebben we ook geen boeren meer om al die mensen eten te geven.

Lees verder bij de bron: Rijksoverheid.nl en GeenStijl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL is doodziek ...
1 jaar geleden

Hoe noem je een regering die grote hoeveelheden mensen uit een ander werelddeel en uit een andere cultuur zonder enig overleg met de burgers toelaat. Dit is niets minder dan landverraad. Daar is geen ander woord voor. De mensen die naar NL gehaald worden spreken niet de taal, zijn niet inzetbaar in het arbeidsproces, maar bovenal willen vasthouden aan de Islam. Deze mensen hebben huisvesting nodig en een uitkering en de burgers mogen daar voor opdraaien. Daar zijn de burgers dan goed voor !!!

Ik roep burgers op op te staan en de regering ter verantwoording te roepen. Immers de kosten van deze hele exercitie worden voor 100 % zeker bij de burgers neergelegd. Want de overheid heeft geen geld !
Het is meer dan schandalig hoe de regering acteert en het kan niet uitblijven dat een conflict ontstaat en we hebben het dan niet over een tractor …

Rutte CS MOET WEG wil het land niet helemaal kapot gaan!!!

Wilma De Jong-Schobbe
Antwoord aan  NL is doodziek ...
1 jaar geleden

Ik kan hier volledig achter staan. We worden sinds de oprichting van de EU dagelijks belogen, bedrogen, beroofd en tot totale slavernij gebracht door Rutte en co. De boeren hebben het voortouw genomen. We zullen als een achter hun moeten staan en meedoen. Een Nederlandse lente is in aantocht om de Haagse en EU criminelen tot stoppen te brengen en onze souvereiniteit terug te krijgen

The Plutonium Files: experimenten op mensen met radioactieve straling, inclusief plutonium

Turkse nationale ploeg brengt ondanks waarschuwing opnieuw omstreden militaire groet aan medemartelaren