in , , , , , ,

Het is best simpel te begrijpen waarom dit jaar de griep weer zal ‘terugkeren’

covid 19 docu the system

Dat onze prognoses rondom de zogenaamde “pandemie” tot nu toe altijd exact uitkwamen, heeft er bijvoorbeeld niet mee te maken dat we over helderziende vermogens beschikken, of dat we in ons team een waarzegster met een kristallen bol hebben.

Nee, de reden is snel uitgelegd: we verplaatsen ons in de rol van de vaccinatie-lobbyisten en stellen onszelf de vraag wat wij in hun plaats zouden doen om de corona-paniek te prolongeren.

Hoe prolongeert men de corona-hysterie?

Om deze vraag te beantwoorden, moet geanalyseerd worden waar de schoen bij de “pandemie”, die meer dan 99% van de mensen niet treft, wringt. Er zijn tegelijk meerdere kwetsbare punten.

Die zijn:

  • De infectiecijfers zijn te laag
  • Het aantal zieken is te laag
  • Het aantal vaccinatie-doorbraken is te hoog
  • De zogenaamde “bescherming” van de “volledig geïmmuniseerde mensen” tegen besmettingen wordt tegen de achtergrond van de gebroken beloftes (… de pandemie is voor gevaccineerden voorbij”) steeds moeilijker te handhaven
  • De “joker”, overvolle IC´s inclusief opschorting van operaties, klopt ook niet echt, omdat de vraag waarom eigenlijk tijdens de “pandemie” IC-bedden afgebouwd i.p.v. Opgebouwd werden, niet eerlijk te beantwoorden is.

De oplossing: een griepgolf

Was het vorig jaar zaak om de jaarlijkse griepgolf te ontkennen om alle slachtoffers van ongevallen tot aan normaal overleden mensen toe tot corona-slachtoffers te verklaren als ze positief getest werden op corona, dan is een griepgolf een welkome aanleiding om dit jaar omgekeerd van door corona ziek geworden gevaccineerden griepgevallen te construeren. Niets gemakkelijker dan dat!

De leugen dat er vanwege de corona-maatregelen vorig jaar geen griepgolf geweest zou zijn, kan opgewarmd worden om het blijven dragen van een mondkapje als “verstandig” en “verantwoordingsbewust” neer te zetten.

Dat geldt ook voor andere hygiënevoorschriften (waar tot nu toe bij griepgolven geen sprake van was). Kortom: de disciplinerende maatregelen zouden ook zonder corona een vanzelfsprekendheid kunnen worden.

Vaccinaties kunnen in een “dubbele dosis” (corona/griep) gegeven worden. Te denken valt daarbij aan extra vaccinaties, de “Booster-shots”, die daarna nog “beter zouden immuniseren”.

Aangezien zoals bekend bij griepgolven de ziekenhuizen overvol zijn (de mensen werden deels in gangen ondergebracht) zal ….

Lees verder bij de bron: E.J. Bron

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nieuwe wereld orde grote rese agenda 2030pausIMF EUdigipas 464x300 1

De Coronapas is een blijvertje: Rechtbank oordeelde dat van discriminatie geen sprake, geen inbreuk op grondrechten en de privacy

2843646367 96588f3767 sheeple1

De Afghanen hadden toch ook niets te verbergen zoals jou? … een keiharde privacy waarschuwing voor ons allemaal!!