in , ,

Tweede Kamer spoort regering aan: stop landonteigeningen blanke boeren Zuid-Afrika

Deze week werd in de Nederlandse Tweede Kamer door de volksvertegenwoordigers gestemd over twee interessante verzoeken over Zuid-Afrika, beide met betrekking op de situatie van de blanke boeren in het land. De verzoeken werden door de TK-leden Van Helvert (CDA) en Van der Staaij () ingediend met als doel de regering te bewegen zich op het internationale toneel uit te spreken over het racistische regime in Zuid-Afrika en dat wijze waarop men met een deel van haar inwoners omgaat.

Slechts het verzoek over de landonteigeningen haalde een meerderheid, het verzoek om Zuid-Afrika ook aan te spreken op het specifieke naar blanken sneuvelde, omdat de VVD tegenstemde.

Er werden twee verzoeken ter stemming gebracht met duidelijke woorden over hoe de Nederlandse regering in contact met Zuid-Afrika en op internationale fora, duidelijk stelling zou kunnen nemen. Met daarnaast het idee om een internationaal onderzoek naar de aanvallen op blanke boeren in Zuid-Afrika op te starten. Het ging om de volgende verzoeken;

de motie-Van Helvert/Van der Staaij over de aanvallen op blanke boeren in Zuid-Afrika (32735, nr. 261);
de motie-Van Helvert/Van der Staaij over de voorgenomen landonteigening van blanke boeren in Zuid-Afrika (32735, nr. 262);

Het eerste verzoek haalde het niet, omdat de Kamerleden van de VVD tegenstemden en hiermee lieten blijken geen onderzoek en acties tegen racisme en aanvallen op blanke boeren te willen. Wat opviel is dat in de kwestie over het opzichtige racisme in Zuid-Afrika links en rechts in Nederland tegenover elkaar staan, waarbij rechts zich druk maakt om racisme in het land en links deze achterstelling en de hiermee in verband staande moordpartijen niet zoveel kan schelen.

De verzoeken geven daarnaast ook een wijziging weer in opvattingen in de Tweede Kamer, dat het niet enkel het Kamerlid Martin Bosma van de en zijn politieke partij zich over deze kwestie druk maken, maar dat zowel de het CDA als de SGP feiten laten spreken als ‘constaterende dat in Zuid-Afrika in de afgelopen twintig jaar duizenden blanke boeren zijn vermoord’.

Lees verder bij de bron: ReactNieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Immigratie is gedoemd te mislukken
1 jaar geleden

Dit is een goed voorbeeld dat massale multiculti vragen is om problemen die zelfs in 400 jaar niet zijn opgelost. In plaats dat NL politici zich druk maken over Zuid Afrika zouden zij beter veel meer tijd kunnen besteden om de immigratie van mensen uit Afrika te beteugelen en mensen snel terug te sturen. In het belang van de immigranten en van het gastland.

De boeren die zich destijds vestigden (1652 Jan van Riebeek) deden dat in een gebied dat nauwelijks of niet bewoond werd. De boeren gingen hard aan de slag en ontwikkelden het gebied door hard werken zoals zij dat ook in NL gewend waren. Voorzover de boeren de kennis nog niet hadden ontwikkelden zij dat. Het waren de boeren die het land tot economische ontwikkeling brachten. Niet met veel geld maar door hard te werken en door kennis. Gaandeweg werden de boeren rijker door gewassen te verkopen op de markt. Door de grotere rijkdom van de blanken en hun ervaring met het opzetten van organisaties maakten zij de dienst uit in Zuid Afrika. Ongetwijfeld namen zij mensen uit de lokale bevolking in dienst maar van vermengen van rassen was en is geen sprake !!! Ook toen al gingen blank en zwart niet goed met elkaar om. Het verschil in cultuur was gewoon veel te groot en nu na 400 jaar is nog steeds te groot.
Nadat de blanken jarenlang bestuur voerden zagen de blanken in dat zij in de minderheid waren en dat negers regering zouden moeten voeren … Dat gebeurde en het ging en gaat niet goed. Tijdens de apartheid was er verschil in behandeling, maar nu de negers de leiding kregen zagen zij na verloop van tijd dat zij niet onmiddellijk rijker werden. De blanke boeren hadden nog steeds hun grote welvarende boerderijen … Dat gaf jaloezie en toen negers de situatie niet konden veranderen leidde dit tot plunderen , bruut vermoorden van blanken en onteigenen van land van de boeren ….
Veel boeren zijn nu vertrokken naar o.a. Rusland en Canada waar zij met open armen worden ontvangen en waar zij zeker zullen slagen opnieuw welvarende boerderijen op te bouwen.
De negers leren nu snel dat zelf een boerenbedrijf voeren veel kennis vraagt die zij niet hebben en dat zij hard zullen moeten werken … en inmiddels begint het bij de negerregering te dagen dat zij de boeren nodig hebben wil het land niet in groot verval raken.

De les in dit verhaal is dat het mengen van rassen (Kalergi Coudenhoven) een heel gevaarlijk proces is …
En het van bovenop opleggen is nog veel gevaarlijker. Het kan een heel werelddeel als de EU in verval brengen. Het is niet de kleur van mensen maar de cultuur met al zijn gebruiken en gewoonten die een giga invloed heeft op mensen.

Ik mag hopen dat de politici lering trekken uit de situatie in Zuid Afrika.

kk
1 jaar geleden

Zuid Afrika was een gewapende bezetting door zgn, christenen. Heeft nada met ons te maken

Zonder het te beseffen zijn we een nieuw tijdperk in gemoffeld: van krediet tot erger

Terug uit de dood: uitgestorven ’s werelds grootste monster bij gevonden in Indonesië