in ,

De ‘complotgekkies’ hadden toch gelijk: ‘vreselijke dingen gebeurd met testen vaccins in Afrika’

PhotoLizM / Pixabay

Zo, zo, nou, nou, dat moet even lastig geweest zijn voor het AD. Maar toch…

Politicoloog Irene Schipper van SOMO, dat het gedrag van multinationals – waaronder – tegen het licht houdt, zegt tegen het AD dat er bij de ontwikkeling van een coronavaccin goed gekeken moet worden naar het gedrag van alle betrokkenen.

In en gaan ze die vaccins de komende tijd testen omdat de regels daar minder streng zijn. Maar, zegt Schipper, pas op! In het verleden hebben multinationals bewezen dat ze bereid zijn over lijken te gaan.

“Er zijn vreselijke dingen gebeurd met het testen van nieuwe medicijnen of vaccins in Afrikaanse landen. Zo kreeg bij de ontwikkeling van een nieuw medicijn – bestemd om de overdracht van het -virus van moeders op ongeboren kinderen te voorkomen – de controlegroep alleen een placebo. Dat terwijl er toen al een werkzaam medicijn op de markt was wat bescherming bood.”

Oh, en dat is lang niet het enige voorbeeld. Wat denkt u hiervan bijvoorbeeld:

“Tijdens een uitbraak van een virus dat een hersenvliesontsteking veroorzaakt werd een antibioticum getest op kinderen, zonder dat de ouders wisten dat ze deelnamen aan een proef. Een aantal kinderen raakte verlamd en een enkeling stierf zelfs.”

Maar dat kán toch niet kloppen? We krijgen steeds te horen van de boven-ons-gestelden dat vaccins hartstikke veilig …..

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Vangils
7 maanden geleden

Boefen

Nus Pattimukaij
7 maanden geleden

Alle coronavirus-vaccins moeten eerst worden uitgetest bij de Nederlandse regering Rutte III, alle ministers, staatssecretarissen, regeringsfunctionarissen, RIVM-ambtenaren, burgemeesters en politieke coalitie-partijen VVD, PVDA, GroenLinks, D66 CDA, ChristenUnie en GGD-artsen alsmede bij al hun gezin en kinderen. Deze vaccinatie zal uitgevoerd moeten worden door burgers en onpartijdige artsen die tezamen werken.
Indien zij weigeren of geen medewerking willen verlenen tot vaccinatie, dan betekent het al dat die coronavirus-vaccins schadelijk voor het menselijke leven en dodelijk zijn alle burgers en kinderen.

Nico
7 maanden geleden

Maar daarover blijft het oorverdovend stil bij BLM …. Ook Sylvana lijkt dat geheel niet te interesseren. Dat heet “Don’t bite the hand that feeds”

Chandani Peperkamp
7 maanden geleden

BLM maar als er proefkonijnen nodig zijn toch weer even niet en wordt er lustig op los getest voor het Covid-19 Vaccin. Zelfs de testfase op dieren is geskipt. Onbekend hoe veilig het is en wat de bijwerkingen zullen zijn. Bekend dat er DNA-materiaal in zit van geaborteerde foetussen, DNA van varkens en runderen. Iedereen die zichzelf vegan, BLM-symphatisant, against animal crueltyy en pro-life noemt en straks dat vaccin neemt is totaal hypocriet.

patrick
7 maanden geleden

zeggen dat het zo is. wil niet zeggen dat het zo is. MAW dit bewijst niks

Steven
7 maanden geleden

Hier een arts die bekend is met vaccinaties die waarschuwd waar overheden naartoe werken. Ze spuiten kankerverwekende teringzooi je lichaam in en willen je DNA veranderen.
Nederlands ondertiteld.

https://www.bitchute.com/video/LFvWQuBTYnle/

danny
6 maanden geleden

in mijn lijf komt die rommel niet nooit een vaccin voor mij dat eerst de ministers het maar nemen en bil gates op de eerste plaats maar dat zullen ze wel weigeren dus ik ook

And so it begins: Banken scherpen criteria voor leningen en hypotheken aan

Precies zoals verwacht, wordt ons belastinggeld wéér weggegeven! Rutte bij EU-top toch bereid noodleningen om te zetten in giften