in , , , ,

‘Geheim plan’ dat naar buiten is gekomen laat ware gezicht van Merkel en EU zien

In de afgelopen jaren hebben we ons vaak afgevraagd waarom de Duitse kanselier zo gebrand is op de bevolkingsuitwisseling in .

Niet alleen gaf zij in 2015 bevel om de grenzen open te zetten voor alle en gelukzoekers, ze was ook de leidende kracht achter zowel het migratie als het vluchtelingen pact van de VN.

Wat bezielt zo iemand om de levens en de welvaart van het eigen volk op het spel te zetten?

Zelf heeft ze altijd beweerd dat het een menselijke handeling was in een crisissituatie. Humanisme dus, wat voor een leidend CDU lid niet vanzelfsprekend is. Natuurlijk weten we dat zij een marionet is van de globalisten, en dus ook hun orders uitvoert.

Maar toch…… Er moest eigenlijk nog iets anders zijn om al de ongerijmdheden te verklaren.

Intussen is gebleken dat Merkel inderdaad nog een andere reden had, en deze reden had niets met humanisme te maken. Het ging veel meer om egoïstisch politiek gewin.

Via activisten in Oostenrijk is nu een geheim document naar buiten gekomen, dat Merkel’s obsessie met migranten en open grenzen verder verklaard. De problemen die in het CDU document aan de orde komen stammen uit 2014.

De partij was weliswaar stabiel in de peilingen, en de toekomst van de club leek in rustig vaarwater te verkeren. Maar men begon zich toenemend zorgen te maken over het grote aantal migranten in de grote steden, die van de CDU niets moesten hebben.

De overgrote meerderheid van de migranten stemde op de SPD, omdat deze partij het Multi-Culti principe omarmde en ook niet terugschrok voor contacten met moskeeën, inclusief salafisten moskeeën.

Al in 2009 had een leidend CDU lid gewaarschuwd dat verloren konden gaan als de partij er niet in slaagde om migranten kiezers aan zich te binden. Immers het aantal migranten nam steeds toe, en het leek er op dat de CDU de boot aan het missen was.

Het document dat nu naar buiten is gekomen is in de zomer van 2014 opgesteld, en is een zogenaamd strategie document. Men wilde de grote steden terugveroveren. Tot die tijd waren het vooral oudere kiezers die voor de CDU kozen. Daar moest nu verandering in komen.

De CDU wilde vooral de migranten bereiken om een nieuw blik kiezers open te trekken, deze keer via de import van toekomstige stemmers. Dus werden er …

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pistolen-Paultje
1 jaar geleden

Vergezocht verhaal…. Het Christendom verloochenen, je eigen volk verloochenen, je land naar de gallemiezen helpen voor 10 jaar politiek gewin? De allochtonen zullen echt niet op een Christelljke politieke partij stemmen. Er zullen allochtone politieke partijen opgericht worden, waar de allochtonen op zullen stemmen….

Wilma De Jong-Schobbe
Antwoord aan  Pistolen-Paultje
1 jaar geleden

Het is niet vergezocht. Hoe langer zij haar demonische wil door wist te drijven, hoe verzekerder zij is van een hoge functie binnen de NWO en daar gaat ze voor over lijken.

Schijtziek
1 jaar geleden

Het lijkt niet verkeerd om de rekening op te maken van al die migranten en de kosten die de autochtone burgers moeten maken om die mensen op te vangen, van huizen, van scholing en een uitkering te voorzien. Tel daarbij ook nog de kosten van gevangenissen en instellingen die moesten worden ingeschakeld omdat de migranten “moeite” hadden zich aan te passen aan de Europese cultuur.
En die rekening moet bij Merkel CS worden neergelegd !!!!
Overigens heeft Merkel een rekenfout gemaakt: de mensen in de hele EU zijn nu zo ongelooflijk pissen dat geen autotochtone burger nog Merkel of CDU gaat stemmen.
En datzelfde gaat ook de VVD, CDA, D66 en PvdA meemaken in Nederland.

Burgers in Nederland zijn schijtziek van deze regering en de hele EU !!!!

Donald
Antwoord aan  Schijtziek
11 maanden geleden

100% juist

Christiaan Spijkers
1 jaar geleden

Er moet een nexit komen. En snel ook. Weg met die EU

J KeijzerSmit
11 maanden geleden

ZO WIE ZO UIT DE EUROPEESCHE UNIE EN MERKEL EEN AARTJE NAAR DER VAARTJE HITTLER PRAKTIJKEN OPPAKKEN DAT SOORT EN WEL HEEL SNEL. JANNIE KEIJZER

Hola! Clean Air Nederland wil rokers aansprakelijk stellen voor schade

Duitse soldaten moeten op oefening eigen auto gebruiken omdat 80% pantservoertuigen kapot is