in , , , ,

‘Geheim plan’ dat naar buiten is gekomen laat ware gezicht van Merkel en EU zien

merkel

In de afgelopen jaren hebben we ons vaak afgevraagd waarom de Duitse kanselier Angela Merkel zo gebrand is op de bevolkingsuitwisseling in Europa.

Niet alleen gaf zij in 2015 bevel om de grenzen open te zetten voor alle migranten en gelukzoekers, ze was ook de leidende kracht achter zowel het migratie als het vluchtelingen pact van de VN.

Wat bezielt zo iemand om de levens en de welvaart van het eigen volk op het spel te zetten?

Zelf heeft ze altijd beweerd dat het een menselijke handeling was in een crisissituatie. Humanisme dus, wat voor een leidend CDU lid niet vanzelfsprekend is. Natuurlijk weten we dat zij een marionet is van de globalisten, en dus ook hun orders uitvoert.

Maar toch…… Er moest eigenlijk nog iets anders zijn om al de ongerijmdheden te verklaren.

Intussen is gebleken dat Merkel inderdaad nog een andere reden had, en deze reden had niets met humanisme te maken. Het ging veel meer om egoïstisch politiek gewin.

Via activisten in Oostenrijk is nu een geheim document naar buiten gekomen, dat Merkel’s obsessie met migranten en open grenzen verder verklaard. De problemen die in het CDU document aan de orde komen stammen uit 2014.

De partij was weliswaar stabiel in de peilingen, en de toekomst van de club leek in rustig vaarwater te verkeren. Maar men begon zich toenemend zorgen te maken over het grote aantal migranten in de grote steden, die van de CDU niets moesten hebben.

De overgrote meerderheid van de migranten stemde op de SPD, omdat deze partij het Multi-Culti principe omarmde en ook niet terugschrok voor contacten met moskeeën, inclusief salafisten moskeeën.

Al in 2009 had een leidend CDU lid gewaarschuwd dat verkiezingen verloren konden gaan als de partij er niet in slaagde om migranten kiezers aan zich te binden. Immers het aantal migranten nam steeds toe, en het leek er op dat de CDU de boot aan het missen was.

Het document dat nu naar buiten is gekomen is in de zomer van 2014 opgesteld, en is een zogenaamd strategie document. Men wilde de grote steden terugveroveren. Tot die tijd waren het vooral oudere kiezers die voor de CDU kozen. Daar moest nu verandering in komen.

De CDU wilde vooral de migranten bereiken om een nieuw blik kiezers open te trekken, deze keer via de import van toekomstige stemmers. Dus werden er …

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5fe1dd454b54b114a6da8c7ccf203163143ad6e5505972417c28 640 roken

Hola! Clean Air Nederland wil rokers aansprakelijk stellen voor schade

57e8dc444a50a814ea898675c6203f78083edbed5355794d7d2d72 640 merkel

Duitse soldaten moeten op oefening eigen auto gebruiken omdat 80% pantservoertuigen kapot is